Se hierarkiet managerkontoer inngår i

I den hierarkiske visningen i managerkontoen din kan du raskt se hvilke kontoer som er direkte knyttet sammen med managerkontoen, og hvilke som er indirekte tilknyttet via underkontakter.

I denne artikkelen kan du se hvordan du bruker den hierarkiske visningen i managerkontoen din. Hvis du vil ha mer bakgrunn om strukturen til managerkontoer, kan du lese Om å knytte sammen Google Ads-kontoer med managerkontoen din.

Bruk av listevisning

Som standard vises tabellen på «Innstillinger i underkontoen»-siden i managerkontoen din i listevisning. I listevisningen kan du se kontoene som er direkte knyttet sammen med managerkontoen din, og kontoene som er indirekte tilknyttet via underkontaktene dine.

Med Nivå-filteret øverst i tabellen kan du angi at tabellen skal inneholde alle kontoer (både direkte og indirekte tilknyttede kontoer) eller bare direkte tilknyttede kontoer. Hvis du ser på alle kontoene, kan du se hvilke kontoer som er indirekte tilknyttet, ved å se på «Overordnet leder»-kolonnen.

Bruk av den hierarkiske visningen

Listevisningen av alle kontoer kan være nyttig, men hvis du trenger å se kontohierarkiet og raskt finne ut hvilke kontoer som er indirekte tilknyttet, og hvilke underkontakter de er tilknyttet via, kan du bytte til den hierarkiske visningen. I den hierarkiske visningen kan du se nøyaktig hvordan alle kontoene er tilknyttet managerkontoen din. Du kan enkelt se hvilke kontoer som er direkte tilknyttet, og hvilke som er indirekte tilknyttet via underkontakter.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen og så på Innstillinger i underkontoen øverst.
  3. Tabellen vises som standard i listevisning, og du ser bare kontoene som er direkte tilknyttet managerkontoen din. For å slå på den hierarkiske visningen, klikk på av/på-bryteren ovenfor tabellen. Gjør så ett av følgende:
    • For å se de tilknyttede kontoene til en underkontakt, klikk på pilen ved siden av underkontaktens navn i Konto-kolonnen.
    • For å se tilknyttede kontoer for alle underkontaktkontoer samtidig klikker du på pilen ved siden av på/av-knappen ovenfor tabellen. Du kan alltid klikke på denne pilen igjen for å skjule visningen.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Hierarkiadministrasjon