Hallinnoijan tilin hierarkianäkymä

Hallinnoijan tilin hierarkianäkymästä voi tarkistaa helposti, mitkä tilit on linkitetty suoraan hallinnoijan tiliin ja mitkä epäsuorasti alahallinnoijatilien kautta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten hallinnoijan tilin hierarkianäkymää käytetään. Jos haluat lisätietoa hallinnoijan tilin rakenteesta, lue Google Ads ‑tilien linkittämisestä hallinnoijan tiliin.

Listanäkymän käyttäminen

Hallinnoijan tilisi Alatilin asetukset ‑sivun taulukossa käytetään oletuksena listanäkymää. Sieltä näet sekä suoraan hallinnoijan tiliin että epäsuorasti alahallinnoijatilien kautta linkitetyt tilit.

Taulukon yläosan Taso-suodattimen avulla voit tuoda näkyviin vain suoraan linkitetyt tilit tai kaikki (sekä suoraan että epäsuorasti linkitetyt) tilit. Jos katselet kaikkia tilejä, tunnistat epäsuorasti linkitetyt tilit Suora hallinnoija ‑sarakkeen merkinnöistä.

Hierarkianäkymän käyttäminen

Kaikki tilit kattava listanäkymä voi joissakin tapauksissa olla hyödyllinen. Jos kuitenkin haluat katsella tiliesi hierarkiaa ja nähdä nopeasti, mitkä tilit ovat epäsuorasti (ja minkä alahallinnoijatilin kautta) linkitettyjä, voit vaihtaa hierarkianäkymään. Sieltä näet tarkasti, miten kukin tili on linkitetty hallinnoijan tiliin eli mitkä tilit ovat suoraan ja mitkä taas epäsuorasti alahallinnoijatilien kautta linkitettyjä.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Asetukset ja valitse ylhäältä Alatilin asetukset.
  3. Taulukossa on oletuksena käytössä listanäkymä, jossa näet vain suoraan hallinnoijan tilillesi linkitetyt tilit. Hierarkianäkymän saat käyttöön klikkaamalla taulukon yläpuolella olevaa vaihtopainiketta. Tee sitten näin:
    • Jos haluat katsella alahallinnoijan tilille linkitettyjä tilejä, klikkaa Tilit-sarakkeessa alahallinnoijan tilin nimen vieressä olevaa nuolta.
    • Jos haluat katsella kerralla kaikkien alahallinnoijan tilin linkitettyjä tilejä, klikkaa taulukon yläpuolella olevan vaihtopainikkeen vieressä olevaa nuolta. Kun haluat tiivistää näkymän, voit aina klikata nuolta uudestaan.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Hierarkian hallinnointi