Veure la jerarquia d'un compte de gestor

Podeu utilitzar la visualització jeràrquica del compte de gestor per comprovar fàcilment quins comptes estan enllaçats directament al compte de gestor i quins ho estan de manera indirecta a través de subgestors.

Aquest article explica com podeu utilitzar la visualització jeràrquica del compte de gestor. Si voleu obtenir més informació sobre l'estructura del compte de gestor, llegiu l'article Sobre l'enllaçament de comptes de Google Ads a un compte de gestor.

Utilitzar la visualització de llista

De manera predeterminada, la taula de la pàgina Configuració de subcomptes del vostre compte de gestor es mostra en visualització de llista. En aquesta visualització podeu veure els comptes que estan enllaçats directament al compte de gestor, a més dels comptes que hi estan enllaçats indirectament, a través dels subgestors.

Podeu utilitzar el filtre "Nivell" que hi ha a la part superior de la taula perquè aquesta només mostri els comptes enllaçats directament o bé tots els comptes (tant els enllaçats directament com els enllaçats indirectament). Si visualitzeu tots els comptes, podeu consultar la columna "Gestor directe" per esbrinar quins estan enllaçats indirectament.

Utilitzar la visualització jeràrquica

Tot i que aquesta visualització de llista de tots els comptes pot ser útil, si necessiteu veure la jerarquia del compte per saber ràpidament quins comptes estan enllaçats indirectament, i a través de quins subgestors, sempre podeu tornar a una visualització jeràrquica. La visualització jeràrquica mostra exactament com estan enllaçats tots els vostres comptes al compte de gestor. Podeu saber fàcilment quins comptes estan enllaçats directament i quins ho estan de manera indirecta a través dels subgestors.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració i, tot seguit, a Configuració de subcomptes a la part superior.
  3. De manera predeterminada, la taula apareix en visualització de llista i només mostra els comptes que estan enllaçats directament al compte de gestor. Per activar la visualització jeràrquica, feu clic al commutador que hi ha sobre la taula. A continuació, feu una de les accions següents:
    • Per visualitzar els comptes enllaçats d'un subgestor, feu clic a la fletxa que hi ha al costat del nom del subgestor, a la columna Compte.
    • Per visualitzar els comptes enllaçats de tots els comptes de subgestor a la vegada, feu clic a la fletxa que hi ha al costat del botó de commutació, sobre la taula. Sempre podeu fer clic en aquesta fletxa per replegar la visualització.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió jeràrquica