Dölja och visa konton

Om översikten är full av konton som du inte använder kan du dölja dem. Då läses sidorna i förvaltarkontot in snabbare och du får en mer relevant översikt över dina hanterade konton. När du döljer ett konto tar du inte bort länken till det. Kampanjerna fortsätter som förut.

I den här artikeln går vi igenom hur du döljer och visar konton.

Anvisningar

Du kan dölja eller ta fram konton på sidan Konton. När du döljer konton slutar de visas i navigeringspanelen och på sidan Konton. På sidan Kampanjer är dolda konton märkta med (Dolt) i kolumnen Konto. Tänk på att du inte kan dölja underordnade förvaltarkonton.

Om du vill se efter vilka av dina konton som är dolda utan att faktiskt ta fram några dolda konton kan du välja att visa dolda konton i navigeringspanelen eller på sidan Konton.

Dölja konton

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster.
  3. Markera kryssrutan vid kontona du vill dölja.
  4. Klicka på Redigera och välj Dölj på rullgardinsmenyn.

Visa dolda konton

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på nedåtpilen högst upp på sidan bredvid namnet på ditt förvaltarkonto och ditt kund-id.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter och markera sedan kryssrutan bredvid Dolda konton.

Ta fram konton

1. Logga in på ditt Google Ads-förvaltarkonto.
  2. Klicka på nedåtpilen högst upp på sidan bredvid namnet på ditt förvaltarkonto och ditt kund-id.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter och markera sedan kryssrutan bredvid Dolda konton.
  4. Klicka på Konton på sidmenyn till vänster. Dolda konton visas i en ljusare färg bredvid konton som inte är dolda.
  5. Markera kryssrutan vid kontona du vill ta fram.
  6. Klicka på Redigera och välj Ta fram i rullgardinsmenyn.