Manageraccounts (Mijn Klantencentrum-accounts): Accounts verbergen en zichtbaar maken

Als uw dashboard vol staat met accounts die u niet meer gebruikt, kunt u ze verbergen zodat de pagina's van uw manageraccount sneller worden geladen en u een relevanter beeld van uw klantaccounts krijgt. Wanneer u een account verbergt, wordt het account niet losgekoppeld. De campagnes worden nog steeds op de normale manier weergegeven.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u accounts verbergt en zichtbaar maakt.

Instructies

U kunt accounts verbergen of zichtbaar maken op de pagina Accounts. Als u accounts verbergt, worden ze zowel in het navigatievenster als op de pagina 'Accounts' verwijderd. Verborgen accounts worden op de pagina 'Campagnes' in de kolom 'Account' echter aangeduid met '(verborgen)'. Houd er rekening mee dat u submanageraccounts niet kunt verbergen.

Als u wilt nagaan welke accounts verborgen zijn zonder verborgen accounts zichtbaar te maken, kunt u in het navigatievenster of op de pagina Accounts voor de optie kiezen om verborgen accounts te tonen.

Accounts verbergen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Accounts.
  3. Vink het vakje aan naast de accounts die u wilt verbergen.
  4. Klik in het menu boven de tabel op Bewerken en selecteer Verbergen in het dropdownmenu.

Verborgen accounts tonen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik bovenaan de pagina op de pijl-omlaag naast de naam van uw manageraccount en de klant-ID.
  3. Klik op het filter Accountstatus onder de zoekbalk.
  4. Vink het selectievakje naast Verborgen aan.
  5. Klik op Toepassen.

Accounts zichtbaar maken

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik bovenaan de pagina op de pijl-omlaag naast de naam van uw manageraccount en de klant-ID.
  3. Klik op het filter Accountstatus onder de zoekbalk.
  4. Vink het selectievakje naast Verborgen aan.
  5. Klik op Toepassen.
  6. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Accounts. Verborgen accounts worden samen met andere zichtbare accounts weergegeven, maar in een lichtere kleur.
  7. Vink het vakje aan naast de accounts die u zichtbaar wilt maken.
  8. Klik op Bewerken en selecteer Zichtbaar maken in het dropdownmenu.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Hiërarchiebeheer