Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Tilien näyttäminen ja piilottaminen

Jos hallintapaneelissasi on useita tilejä, joita et enää käytä, voit piilottaa ne. Tällöin hallinnoijan tilisi sivut latautuvat nopeammin ja asiakastilien näkymä selkeytyy. Kun piilotat tilin, sen linkitystä ei poisteta. Tilin kampanjat jatkuvat tavalliseen tapaan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit piilottaa tilejä ja palauttaa ne taas näkyviin.

Ohjeet

Voit piilottaa tilejä ja palauttaa niitä näkyviin Tilit-sivulta. Piilotetut tilit eivät näy navigaatiopaneelissa eivätkä Tilit-sivulla. Kampanjat-sivun Tilit-sarakkeessa piilotettujen tilien kohdalla on merkintä (Piilotettu). Muista, että et voi piilottaa hallinnoijan tilin alitilejä.

Jos haluat tarkastaa, mitkä tileistäsi on piilotettu (palauttamatta piilotettuja tilejä näkyviin), voit valita, että piilotetut tilit näkyvät navigointipaneelissa tai Tilit-sivulla.

Tilien piilottaminen

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit.
  3. Valitse piilotettavien tilien valintaruudut.
  4. Klikkaa taulukon yläpuolella olevasta valikosta Muokkaa ja valitse avattavasta valikosta Piilota.

Piilotettujen tilien tuominen näkyviin

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläreunasta alanuolta, joka on hallinnoijan tilin nimen ja asiakastunnuksen vieressä.
  3. Klikkaa hakukentän alapuolella olevaa Tilin tila ‑suodatinta.
  4. Valitse Piilotettu-kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  5. Klikkaa Käytä.

Tilien palauttaminen näkyviin

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläreunasta alanuolta, joka on hallinnoijan tilin nimen ja asiakastunnuksen vieressä.
  3. Klikkaa hakukentän alapuolella olevaa Tilin tila ‑suodatinta.
  4. Valitse Piilotettu-kohdan vieressä oleva valintaruutu.
  5. Klikkaa Käytä.
  6. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Tilit. Piilotetut tilit näkyvät muiden tilien joukossa vaaleamman värisinä.
  7. Valitse näkyviin palautettavien tilien valintaruudut.
  8. Klikkaa Muokkaa ja valitse avattavasta valikosta Palauta näkyviin.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Hierarkian hallinnointi