Comptes de gestor (MCC): amagar i deixar d'amagar comptes

Si teniu tauler és ple de comptes que ja no utilitzeu, podeu amagar-los perquè les pàgines del compte de gestor es carreguin més de pressa i mostrin una visualització més rellevant dels comptes de client. Quan amagueu un compte, no es desenllaça i, per tant, les campanyes que inclou es continuen publicant com normalment.

Aquest article explica com podeu amagar i deixar d'amagar els comptes.

Instruccions

Podeu amagar o deixar d'amagar comptes des de la pàgina Comptes. Quan s'amaguen, els comptes deixen de visualitzar-se tant al tauler de navegació com a la pàgina Comptes. A la pàgina Campanyes, però, els comptes amagats duen l'etiqueta "(Amagat)" a la columna "Compte". Recordeu que els comptes de subgestor no es poden amagar.

Si alguna vegada voleu comprovar quins dels vostres comptes estan amagats sense deixar d'amagar-los, podeu optar per mostrar els comptes amagats al tauler de navegació o a la pàgina Comptes.

Amagar comptes

1. Al compte de gestor de Google Ads, feu clic a la icona Comptes Accounts icon..
  2. Marqueu la casella que hi ha al costat dels comptes que voleu amagar.
  3. Al menú que hi ha a sobre de la taula, feu clic a Edita i seleccioneu Amaga al menú desplegable.

Mostrar comptes amagats

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. A la part superior de la pàgina, feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat del nom del compte de gestor i de l'identificador de client.
  3. Feu clic al filtre "Estat del compte" que hi ha a sota de la barra de cerca.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció Amagat.
  5. Feu clic a Aplica.

Deixar d'amagar comptes

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. A la part superior de la pàgina, feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat del nom del compte de gestor i de l'identificador de client.
  3. Feu clic al filtre "Estat del compte" que hi ha a sota de la barra de cerca.
  4. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció Amagat.
  5. Feu clic a Aplica.
  6. Feu clic a la icona Comptes Accounts icon.. Els comptes amagats es mostraran amb d'altres que no ho estan, però amb un color més clar.
  7. Marqueu la casella que hi ha al costat dels comptes que voleu mostrar.
  8. Feu clic a Edita i seleccioneu Deixa d'amagar al menú desplegable.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema Comptes de gestor (MCC)

Gestió jeràrquica