Asiakastilien katsominen

Hallinnoijan tilillä voit helposti siirtyä hallinnoijan tiliin linkitettyjen tilien välillä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit siirtyä tililtä toiselle hallinnoijan tililläsi. Jos kaipaat yleistä taustatietoa hallinnoijan tilin rakenteesta, lue artikkeli Tietoja Google Ads ‑tilien linkittämisestä hallinnoijan tiliin. Voit myös lukea lisää siitä, miten voit katsoa hallinnoijan tilin hierarkiaa tai piilottaa tiettyjä tilejä hallinnoijan tilin näkymästä ja palauttaa niitä näkyviin.

Näin tarkistat, millä tilillä olet

Voit tarkistaa asian nopeasti kahdella tavalla:

• Jos navigaatiopaneeli on avoinna vasemmalla, voit tarkistaa tilin nimen paneelin yläosassa olevan Google Ads ‑logon alta. Sieltä näet myös asiakastunnuksen.
  • Jos navigaatiopaneeli ei ole auki, katso sivun yläosaa.
    • Jos olet omalla hallinnoijan tililläsi, näet vain hallinnoijan tilin nimen.
    • Muussa tapauksessa näet ylhäällä tilien nimistä koostuvan ketjun, joka kertoo, mikä oman hallinnoijan tilisi ja parhaillaan katsomasi tilin välinen suhde on. Ensimmäinen tili vasemmalla on aina oma hallinnoijan tilisi. Viimeinen tili oikealla on parhaillaan katsomasi tili.

Toiselle tilille siirtyminen hierarkiassa

Kun haluat siirtyä hallinnoijan tililtäsi hierarkian muille tileille, sinulla on useita eri vaihtoehtoja.

Tilit- ja Kampanjat-sivuilta

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Näet asiakastilit Tilit- Accounts icon. ja Kampanjat‑sivujen Campaigns Icon taulukoista. Voit siirtyä tilille klikkaamalla sen nimeä Tilit-sarakkeesta. Kun haluat palata hallinnoijan tilillesi, klikkaa oman tilisi nimeä sivun yläosasta.

Huomaa, että Tilit- ja Kampanjat‑sivujen taulukoissa on oletuksena käytössä listanäkymä, jolloin näet vain suoraan hallinnoijan tilillesi linkitetyt tilit. Voit kuitenkin vaihtaa hierarkianäkymään Alatilin asetukset ‑sivulta (jolle pääset valitsemalla vasemmanpuoleisesta sivuvalikosta Asetukset). Tällöin näet tiliisi suoraan linkitettyjen tilien lisäksi myös epäsuorasti linkitetyt tilit, jotka ovat MCC-alatilien asiakastilejä. Lue lisää hierarkianäkymän käyttämisestä.

Navigaatiopaneelista

Navigaatiopaneelista voit siirtyä toiselle tilille monella eri tavalla.

• Hae tiliä: Käytä paneelin yläosassa olevaa hakukenttää tilin hakemiseen ja tilille siirtymiseen.
  • Äskettäin käytetyt tilit: Hakukentän alta voit tarkistaa äskettäin käytetyt tilit. Klikkaamalla Viimeisimmät-kohdan viereistä nuolta voit näyttää tai piilottaa koko listan.
  • Siirry suoraan linkitetylle tilille: Jos katselet omaa hallinnoijan tiliäsi, navigaatiopaneelissa näkyy kaikkien hierarkiassa suoraan tilillesi linkitettyjen tilien nimet. Voit selata tilien nimiä paneelissa ja klikata tiliä, jolle haluat siirtyä.
  • Siirry epäsuorasti linkitetylle tilille:
    • Navigaatiopaneelissa näkyy nuoli MCC-alatilien vieressä. Kun klikkaat nuolta, näet kaikki kyseiselle MCC-alatilille linkitetyt tilit ja voit myös siirtyä mille tahansa näistä tileistä.
    • Kun olet siirtynyt alahallinnoijatilille, navigaatiopaneelissa näkyy automaattisesti kaikkien niiden tilien nimet, jotka on linkitetty kyseiseen alahallinnoijatiliin. Voit myös siirtyä mille tahansa näistä tileistä.
  • Palaa hallinnoijan tilillesi tai toiselle tilille: Jos olet siirtynyt toiselle tilille ja haluat palata hallinnoijan tilillesi (tai mille tahansa muulle hierarkian tilille), klikkaa navigaatiopaneelin yläosasta nuolta, joka on parhaillaan katsomasi tilin nimen vieressä. Navigaatiopaneelissa näkyy nyt "kaikkien tilien" nimet (oma hallinnoijan tilisi ja sen alapuolella tilillesi suoraan linkitetyt tilit). Voit palata haluamallesi tilille klikkaamalla sen nimeä.