Consultar comptes de client

Amb el compte de gestor podeu navegar fàcilment als comptes que hi estan enllaçats.

En aquest article s'explica com podeu navegar entre els diversos comptes dels vostres comptes de gestor. Per obtenir informació més general sobre l'estructura del compte de gestor, llegiu l'article Sobre com s'enllacen els comptes de Google Ads al compte de gestor. També podeu obtenir informació sobre com podeu visualitzar la jerarquia del compte de gestor o amagar i deixar d'amagar determinats comptes a la visualització del vostre compte de gestor.

Comprovar quin compte esteu visualitzant

Hi ha dues maneres de fer-ho ràpidament.

• Si teniu obert el tauler de navegació que hi ha a l'esquerra, observeu-ne la part superior, just a sota del logotip de Google Ads. Veureu el nom del compte que esteu visualitzant i l'identificador de client corresponent.
  • Si no teniu obert el tauler de navegació, mireu la part superior de la pàgina.
    • Si esteu visualitzant el vostre propi compte de gestor, només veureu el nom del vostre compte de gestor.
    • En cas contrari, a la part superior, veureu una cadena de noms de compte que mostren la relació entre el vostre compte de gestor i el compte que esteu visualitzant. El nom que hi ha més a l'esquerra sempre serà el vostre propi compte de gestor. El compte que hi ha més a la dreta serà el compte que esteu visualitzant.

Desplaçar-se a un altre compte de la vostra jerarquia

Al compte de gestor, hi ha diverses maneres de navegar fins a un altre compte de la jerarquia.

A les pàgines Comptes i Campanyes

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Les taules de les pàgines Comptes Accounts icon. i Campanyes Campaigns Icon mostren els vostres comptes de client. Sempre podeu navegar a un compte fent clic al seu nom, a la columna Comptes. A continuació, podeu tornar al vostre propi compte de gestor fent clic al nom del compte, a la part superior de la pàgina.

Tingueu present que, de manera predeterminada, les taules de les pàgines Comptes i Campanyes es mostren en visualització de llista i, per tant, només s'hi veuen els comptes que estan enllaçats directament al compte de gestor. Ara bé, a la pàgina de configuració del subcompte (a la qual es pot accedir fent clic a Configuració, al menú de pàgines de l'esquerra), podeu canviar a una visualització jeràrquica que no només mostri els comptes enllaçats directament, sinó també els enllaçats indirectament que són clients dels subgestors. Més informació sobre com podeu utilitzar la visualització jeràrquica

Al tauler de navegació

Hi ha moltes maneres de desplaçar-se a un altre compte des del tauler de navegació.

• Cercar comptes: utilitzeu el camp de cerca de la part superior del tauler per buscar un compte i desplaçar-vos-hi.
  • Darrers comptes als quals heu accedit: just a sota del camp de cerca, podeu veure una llista dels comptes als quals heu accedit més recentment. Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de "Recent" per veure o amagar tota la llista.
  • Navegar a un compte enllaçat directament: si esteu visualitzant el vostre propi compte de gestor, el tauler de navegació mostra els noms de tots els comptes enllaçats directament de la vostra jerarquia. Al tauler podeu desplaçar-vos pels noms dels comptes i fer clic al compte on voleu anar.
  • Desplaçar-se a un compte enllaçat indirectament:
    • Al tauler de navegació, veureu una fletxa al costat dels subgestors. Feu clic a la fletxa per visualitzar tots els comptes enllaçats a aquest subgestor i podreu navegar a qualsevol dels comptes del subgestor.
    • Un cop hàgiu navegat a un compte de subgestor, el tauler de navegació mostrarà automàticament els noms de tots els comptes enllaçats a aquest compte de subgestor i us hi podreu desplaçar.
  • Tornar al compte de gestor o a un altre compte: si heu navegat a un altre compte i voleu tornar al compte de gestor (o a qualsevol altre compte de la vostra jerarquia), a la part superior del tauler de navegació feu clic a la fletxa que hi ha al costat del nom del compte que esteu visualitzant. El tauler de navegació canviarà per mostrar els noms de "Tots els comptes" (el vostre propi compte de gestor i, a sota, els comptes enllaçats directament). Per tornar a un compte, feu clic al seu nom.