Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Hallinnoijan tilin Budjetit-sivu

Hallinnoijan tilillä olevan Budjetit-sivun avulla voit seurata kaikkien hallinnoitujen tiliesi kuluihin, laskutukseen ja budjettiin liittyviä tietoja samasta paikasta.

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä Budjetit-sivulla näkyy. Jos haluat lisätietoja laskutuksen määrittämisestä hallinnoijan tilillesi, lue artikkeli Laskutukseen siirtyminen hallinnoijan tilin kautta.

Budjetit-sivulla seurattavat tiedot

Budjetit-sivun yläosasta näet puutteellisten budjettiasetusten ja loppuun käytettyjen budjettien määrän (jälkimmäiset ovat alkamis- ja päättymispäivän perusteella aktiivisia, mutta niissä ei ole enää jäljellä varoja). Tätä kohtaa klikkaamalla pääset suodatettuun budjettilistaan, josta näet näihin kategorioihin kuuluvat budjetit. Voit tarkistaa tilibudjettien tilan myös alempana olevasta "Budjetin tila" ‑sarakkeesta. Muistathan täydentää puutteelliset budjetti- tai laskutusasetukset ja lisätä varoja loppuun käytettyihin budjetteihin, jotta kampanjat voivat jatkua keskeytyksettä.

Budjetit-sivun sarakkeissa näkyy seuraavat tiedot hallinnoijan tilisi alla olevista Google Ads ‑tileistä. Osa sarakkeista sisältyy taulukkoon oletuksena, ja osan saat näkyviin taulukon yläpuolella olevan sarakekuvakkeen Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta kautta.

Budjetti-välilehden sarakkeet

Tilitietosarakkeet Kuvaus
Tili Asiakastilin nimi
Budjettisarakkeet Kuvaus
Maksutili Tili, jolle Google Ads ‑tilin kulut kertyvät ja jolta ne laskutetaan
Maksuprofiili Sen oikeushenkilön yksilöllinen numero, jolta asiakastilin kulut laskutetaan
Ostotilaus Jokaisessa laskussa näkyvä asiakastiliin liittyvä ostotilausnumero
Maksuasetus Tämä kertoo, miten Google Ads ‑asiakastiliä laskutetaan. Vaihtoehdot riippuvat tilille valitusta valuutasta ja siitä, missä maassa tilin laskutusosoite sijaitsee.
Tilibudjetti Budjetissa Google Ads ‑asiakastilille määritetty käyttöraja
Jäljellä oleva tilibudjetti Asiakastilin budjetista jäljellä oleva summa
% kulutettu Tähän päivään mennessä kulutettu prosenttiosuus asiakastilin budjetista.
Alkamispäivä Päivä, jona tilibudjetin käyttö alkoi
Päättymispäivä Päivä, jona tilibudjetin käyttö on ajoitettu päättymään. Jos päivämäärää ei näy, tilin budjetti on käytössä toistaiseksi.
Päiväbudjetit yhteensä Google Ads ‑asiakastilin päiväbudjettien tai jaettujen päiväbudjettien kokonaismäärä (sisältää kaikki aktiiviset kampanjat)
Tilitunnisteet Tiliin liittämäsi tunnisteet, joiden avulla voit suodattaa näkyviin haluamasi tiedot
Budjetin tila

Tilibudjetin tämänhetkinen tila

• Vaillinainen: puutteelliset budjetti- tai laskutusasetukset
  • Käytetty loppuun: budjetti loppunut ennen päättymispäivää
  • Päättynyt: budjetin käyttö loppunut päättymispäivänä
  • Tulevaisuudessa: budjetti otetaan käyttöön myöhemmin
Toiminta Pikalinkki, jonka kautta voit tehdä Google Ads ‑tilibudjettiin tarvittavat muutokset
Asiakastunnus Asiakastilin asiakastunnus
Suora hallinnoija Sen hallinnoijan tilin nimi, joka on linkitetty suoraan asiakastiliin

Budjetit-sivulla näkyvät vaihtoehdot

Viimeistele budjettiasetukset Klikkaa tätä, niin voit viimeistellä asetukset budjettiasetussivulla.
Lisää varoja Klikkaa tätä, niin voit lisätä varoja tilibudjettiin.
Viimeistele laskutusasetukset Klikkaa tätä, niin voit viimeistellä asetukset laskutusasetussivulla.
Vinkki: Voit suodattaa esiin vain tarvitsemasi tilit, budjetit tai tiedot. Klikkaa taulukon yläpuolelta "Lisää suodatin" ‑painiketta ja valitse haluamasi suodattimet.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Tilisivut