Managerkonti (MCC): Om siden Budgetter på din managerkonto

På siden Budgetter på din managerkonto kan du spore forbrugs-, fakturerings- og budgetrelaterede oplysninger for alle dine managerstyrede konti.

I denne artikel kan du læse om, hvad du kan se på siden Budgetter på din managerkonto. Hvis du vil have flere oplysninger om opsætning af fakturering for din managerkonto, kan du læse Naviger rundt i faktureringen på managerkonti.

Hvad kan du spore på siden Budgetter?

Det øverste segment på siden Budgetter viser ufuldstændige budgetkonfigurationer og opbrugte budgetter (budgetter, der er aktive baseret på start- og slutdato, men ikke har penge tilbage). Hvis du klikker på dette segment, bliver du ført videre til en filtreret liste over budgetter, der hører ind under hver kategori. Du kan også se statussen for dine kontobudgetter i kolonnerne nedenfor under kolonnen "Budgetstatus". Sørg for at rette eventuelle ufuldstændige budget- eller faktureringskonfigurationer, eller tilføj yderligere midler til opbrugte budgetter for at undgå potentielle afbrydelser af dine kampagner.

I kolonnerne på siden Budgetter kan du se nedenstående budgetoplysninger for Google Ads-kontiene under dine managerkonti. Nogle kolonner vises som standard i tabellen, og andre skal du tilføje ved at klikke på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for tabellen.

Kolonnenavne på fanen "Budget"

Kolonner med kontooplysninger Beskrivelse
Konto Kundekontoens navn
Budgetkolonner Beskrivelse
Betalingskonto Den konto, som omkostningerne på denne Google Ads-konto opsamles og faktureres på
Betalingsprofil Det unikke nummer på den juridiske enhed, der faktureres for omkostningerne på kundekontoen
Købsordre Den købsordre, som er knyttet til kundekontoen, og som vises på hver faktura
Betalingsindstilling Den måde, som Google Ads-kundekontoen faktureres på. Hvilke faktureringsmetoder der er tilgængelige, afhænger af, hvilket land Google Ads-kontoen har faktureringsadresse i, og hvilken valuta der er valgt.
Kontobudget Den forbrugsgrænse, der er angivet via budgettet for den aktuelle Google Ads-kundekonto
Resterende kontobudget Den resterende del af kundekontoens budget
Brugt procentdel Den procentdel af klientkontoens budget, der er brugt til dato
Startdato Den dato, hvor kontobudgettet blev aktiveret
Slutdato Den dato, hvor kontobudgettet er indstillet til at blive lukket. Hvis der ikke står nogen dato, er kontobudgettet indstillet til at køre på ubestemt tid
Samlede daglige budgetter Summen af alle samlede daglige budgetter eller delte daglige budgetter for alle aktive kampagner på den aktuelle Google Ads-kundekonto
Kontoetiketter De kontoetiketter, du har tildelt den aktuelle konto for at gøre det lettere at filtrere de oplysninger, du vil have vist
Budgetstatus

Den aktuelle status for den tilknyttede kontos budget

• Ufuldstændigt: Budgettet er ufuldstændigt, eller faktureringskonfigurationen er ufuldstændig
  • Opbrugt: Budgettet blev opbrugt inden slutdatoen
  • Afsluttet: Budgettet blev inaktivt på slutdatoen
  • Fremtidigt: Budgettet aktiveres på et senere tidspunkt
Handling Et hurtigt link, der kan følges for at foretage den beskrevne påkrævede handling i forbindelse med dine Google Ads-kontobudgetter
Kunde-id Kundekontoens kunde-id
Direkte manager Navnet på den managerkonto, der er direkte knyttet til den aktuelle kundekonto

Hvad betyder handlingerne på siden Budgetter?

Færdiggør budgetkonfigurationen Klik for at fortsætte til siden med budgetkonfiguration og fuldføre de resterende trin.
Indbetal penge Klik for at overføre penge til den tilknyttede kontos budget.
Færdiggør faktureringskonfigurationen Klik for at fortsætte til siden med faktureringskonfiguration og fuldføre de resterende trin.
Tip! Du kan til enhver tid bruge filtre til kun at se de konti, budgetter eller oplysninger, du har brug for. Du skal blot klikke på knappen "Tilføj filter" over tabellen på budgetsiden og vælge de filtre, du vil bruge.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Kontosider