Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): over meldingen in manageraccounts

Met meldingen in uw manageraccount blijft u op de hoogte van belangrijke problemen die zowel voor uw manageraccount als uw klantaccounts gevolgen kunnen hebben.

U kunt de pagina Meldingen op elke pagina via het navigatieventster links in uw manageraccount vinden. Op deze pagina worden meldingen weergegeven voor alle manageraccounts die u beheert en alle klantaccounts die direct en indirect aan uw manageraccount gekoppeld zijn. Dit zijn de verschillende typen meldingen voor manageraccounts:

• Betalingsmeldingen (ook voor geweigerde en verlopen creditcards en pinpassen)
  • Meldingen over zoekwoorden en advertentiemateriaal (ook voor slecht presterende zoekwoorden en afgekeurde advertenties)
  • Campagnemeldingen (ook voor campagnes die ten einde lopen of zijn beëindigd)
  • Budgetmeldingen (ook voor accountbudgetten die bijna verbruikt zijn of opraken en accountbudgetten die ten einde lopen)
  • Accountmeldingen (inclusief accounts die inactief zijn wegens incomplete accountgegevens)

Aandachtspunt

In uw manageraccount worden niet alle beschikbare meldingen voor uw klantaccounts getoond. Ga direct naar de details in uw klantaccounts om de meldingen voor elk account te bekijken. U vindt de meldingen in de bovenhoek van het klantaccount. Meer informatie over meldingen voor afzonderlijke Google Ads-accounts

Zoeken naar meldingen in klantaccounts

Als u wilt zoeken naar meldingen in specifieke klantaccounts, kunt u filters maken om alleen bepaalde typen meldingen, meldingen die op bepaalde tijdstippen worden geactiveerd of meldingen voor bepaalde accounts weer te geven.

Volg deze instructies om de meldingen te filteren:

1. Log in op uw manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu links op Accounts en dan op Meldingen.
  3. Klik op het filtericoon Filter en selecteer een van de volgende filters: Type, Accounts, Type beheerd account, Accountnaam of Klant-ID. U kunt meerdere filters toepassen.

Meldingen negeren

Als u een melding wilt negeren, vinkt u het selectievakje aan naast de melding die u wilt verwijderen en klikt u op de knop Negeren. Als u details in uw klantaccounts doorneemt, ziet u niet langer de meldingen die u heeft genegeerd. Gebruikers die inloggen via het afzonderlijke Google Ads-account, zien deze meldingen wel, tenzij ze ook door een gebruiker op accountniveau zijn genegeerd.

Essentiële (rode) meldingen kunt u niet negeren. Nadat de betreffende problemen zijn opgelost, worden deze tijdens een update door het systeem verwijderd. De frequentie van deze updates verschilt per type melding, maar problemen met meldingen die u heeft opgelost, staan in principe binnen 24 uur of minder niet meer vermeld in uw klantaccounts.

Meldingen updaten

Hoe vaak per dag en op welke tijdstippen meldingen voor manageraccounts worden geüpdatet, hangt af van het type melding. De meeste meldingen op de pagina Meldingen worden de hele dag door geüpdatet nadat onze systemen de gegevens hebben verwerkt die deze meldingen activeren. Daartoe behoren de meeste meldingen over betalingen en meldingen over zoekwoorden en advertentiemateriaal.

Sommige meldingen worden dagelijks om 02:00 uur ’s nachts in de tijdzone van de adverteerder geüpdatet, zoals meldingen voor campagnes die (bijna) zijn afgelopen, budgetmeldingen en bepaalde betalingsmeldingen voor ontbrekende factureringsgegevens of als een overboeking ter vooruitbetaling niet is ontvangen.

Bij meldingen op de pagina Meldingen wordt de datum aangegeven waarop deze voor het eerst werden geactiveerd. Bovendien kunt u aan de hand van het tijdstempel onderaan de pagina Meldingen zien wanneer de statistieken voor het laatst zijn geüpdatet. Eerdere meldingen blijven actief als ze ondanks deze update nog niet gewijzigd zijn.

Gerelateerde links

Onderwerppagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Meldingen