Luo onnistuneita hakuverkostokampanjoita

Luo tarkasti kohdennettuja ja vähintään kolme mainosta sisältäviä mainosryhmiä

Luomalla laadukkaita mainoksia ja käyttämällä optimoitua mainosten vuorottelua saat Tekstimainoksistasi enemmän laadukkaita klikkauksia. Tämä johtuu siitä, että Google Ads ‑järjestelmä näyttää kaikkein osuvimman mainoksesi Google-hakuja tekeville käyttäjille.

Luo vähintään kolme mainosta mainosryhmää kohden

Kussakin mainosryhmässä pitäisi olla vähintään kolme laadukasta mainosta. Näin järjestelmä voi optimoida kehityksesi ja kehitysdataa tutkimalla voit selvittää, mikä viesti toimii parhaiten yleisösi keskuudessa.

Jotta tilisi rakenne olisi toimiva, sinun kannattaa luoda erittäin tarkasti kohdennettuja mainosryhmiä. Jos esimerkiksi myyt gourmetruokaa, luo erilliset mainosryhmät valikoimassasi oleville eri ruokatuotteille. Kekseistä tykkäävä asiakas klikkaa todennäköisemmin keksimainosta kuin yleistä ruokamainosta. Paranna mainosten osuvuutta tekemällä mainoksistasi tarkkoja ja yksityiskohtaisia. Osuvuus parantaa yleensä mainosten laatua ja edistää niiden mahdollisuuksia pärjätä mainoshuutokaupassa (ja tuottaa enemmän konversioita).

Saat lisää vinkkejä mainosten kirjoittamiseen tutustumalla artikkeliin Menestyksekkäiden tekstimainosten kirjoittaminen. Voit myös katsoa tekstimainosten kirjoittamista käsittelevän videon.

Näin voit luoda mainoksia ja mainosryhmiä
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainosryhmät.
    • Klikkaa Mainosryhmät-taulukosta jonkin nykyisen mainosryhmän nimeä ja tarkista, onko mainosryhmässä vähintään kolme tietyn liiketoimintatavoitteen mukaista mainosta.
    • Voit luoda uuden mainosryhmän valitsemalla Luo mainosryhmä. Muista luoda mainosryhmä tietyn liiketoimintatavoitteen ympärille.
  3. Aloita vähintään kolmen Tekstimainoksen luominen mainosryhmään klikkaamalla pluspainiketta  ja valitsemalla Tekstimainos-vaihtoehto.
  4. Kirjoita mainoksesi. Tee mainoksista osuvia valitsemalla avainsanoja, jotka vastaavat mainostekstiäsi. Avainsanat saavat mainoksesi näkymään, ja mainosteksti näytetään käyttäjille.
    • Aseta itsesi Google-hakuja tekevien käyttäjien asemaan. Millä hakulausekkeella he saavat mainoksesi näkymään? Mistä tuotteistasi tai palveluistasi he saattaisivat olla kiinnostuneita?
    • Kirjoita osuvia ja kiinnostavia mainoksia. Varmista, että käyttäjien Googlessa tekemät haut vastaavat sitä, mitä he näkevät laskeutumissivullasi klikattuaan mainostasi.
  5. Kun olet tyytyväinen uuteen Tekstimainokseesi, valitse Tallenna mainos ja luo sitten mainoksesta muunnelmia mainosryhmääsi.
Huom. Ennen kuin tallennettuja mainoksiasi aletaan näyttää asiakkaille, Google Ads tarkistaa mainokset, jotta ne ovat varmasti sisällöltään ja muotoilultaan Google Adsin mainostuskäytäntöjen mukaisia.
OPTIMOI MAINOSRYHMÄT NYT