Opret effektive søgekampagner

Opret specifikke annoncegrupper med mindst tre annoncer

Bedre annoncer og optimeret rotation fører til mere kvalificerede klik fra dine tekstannoncer. Årsagen er, at Google Ads-systemet sørger for, at de, der søger på Google, får vist så relevante annoncer som muligt.

Opret mindst tre annoncer pr. annoncegruppe

Hver annoncegruppe skal indeholde mindst tre kvalitetsannoncer. Det gør systemet i stand til at optimere effektiviteten, og du kan tjekke dine effektivitetsdata for at finde ud af, hvilket budskab der er mest effektivt for den aktuelle målgruppe.

For at effektivisere kontoorganisationen skal du sørge for at oprette meget specifikke annoncegrupper. Hvis du f.eks. sælger gourmetmad, skal du oprette forskellige annoncegrupper for de forskellige varer, du tilbyder. Der er større sandsynlighed for, at en kunde, som elsker kager, klikker på en annonce om kager end på en generel annonce om mad. Jo mere specifikke og detaljerede dine annoncer er, desto mere relevante er de. Relevans fører typisk til annoncer af højere kvalitet, som har større chancer på annonceauktionen (og genererer flere konverteringer).

Du kan få flere tips i artiklen Sådan skriver du effektive tekstannoncer. Du kan også se vores video om, hvordan man skriver tekstannoncer.

Sådan opretter du annoncer og annoncegrupper
  1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
    • Klik på en allerede oprettet annoncegruppes navn i tabellen Annoncegrupper for at se, om den indeholder mindst tre annoncer med fokus på et konkret forretningsmæssigt mål.
    • Klik på Opret annoncegruppe for at oprette en ny annoncegruppe. Sørg for at planlægge annoncegruppen ud fra et konkret forretningsmæssigt mål.
  3. Klik på plusknappen , og vælg muligheden "Tekstannonce" for at gå i gang med at oprette mindst tre tekstannoncer i annoncegruppen.
  4. Skriv din annonce. For at oprette relevante annoncer skal du sørge for, at dine søgeord (de ord, der udløser visning af annoncen) matcher din annoncetekst (det, som folk ser).
    • Prøv at forestille dig, hvad de personer, der søger på Google, tænker. Hvad indtaster de i de søgninger, der udløser visning af din annonce? Hvad kan du tilbyde, som de vil være interesserede i?
    • Skriv relevante og interessante annoncer, og sørg for, at de personer, der søger på Google, finder det, de søger, når de klikker på din annonce og bliver ført til din landingsside.
  5. Klik på Gem annonce, når du er tilfreds med din nye tekstannonce, og opret derefter flere varianter af annoncen i din annoncegruppe.
Bemærk! Inden dine gemte annoncer begynder at blive vist for kunderne, gennemgår Google Ads deres indhold og formatering for at sikre, at de overholder vores annonceringspolitikker.
OPTIMER ANNONCEGRUPPER NU