Luo onnistuneita hakuverkostokampanjoita

Varmista, ettei mahdollisuuksia jää hyödyntämättä

Kun olet luonut kolme mainosta ja useita elementtejä sekä ottanut optimoidun mainosten vuorottelun käyttöön, pidä mainokset käynnissä viikon ajan. Palaa sen jälkeen tarkistamaan saamasi tulokset. Tavoitatko asiakkaat yrityksesi kannalta kaikkein arvokkaimmilla hetkillä?

Perehdy menetettyihin hetkiin tarkemmin

Muista kiinnittää huomiota sellaisiin hetkiin, jolloin mainoksesi jäi näyttämättä, vaikka se olisi voitu näyttää. Osuus impressioista ilmaisee, kuinka monta kertaa mainoksesi ei näkynyt, vaikka se olisi voinut näkyä (budjettiin, hintatarjouksiin tai laatuun liittyvien rajoitusten vuoksi). Mitä suurempi tämä arvo on, sitä parempi. Kun impressioprosentti on suuri, mainosten näkymistä ei ole rajoitettu alhaisen budjetin tai alhaisen mainoksen sijoituksen vuoksi.

Näin voit tarkistaa osuuden impressioista

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa avattavaa Kampanjat-valikkoa ja etsi Kampanjat, Mainosryhmät tai Tuoteryhmät -sivut (Shopping-kampanjoille), tai klikkaa avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö -valikkoa ja etsi hakuavainsanat-sivu.
  3. Klikkaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  4. Klikkaa Kilpailumittarit ja lisää haluamasi Osuus impressioista ‑sarakkeet valitsemalla sarakenimien vieressä olevat ruudut.
  5. Valitse Käytä. Osuus impressioista ‑mittarin data tulee näkyviin tilastotaulukkoon.
KATSO TULOKSET

Hyödynnä menetetyt hetket

Voit saada mainoksesi näkymään useammin korottamalla budjettia, nostamalla hintatarjouksia tai parantamalla mainoksia ja laskeutumissivukokemusta.

Budjetti: Jos budjetti on rajallinen, mainoksesi ei ehkä näy niin usein kuin haluaisit – tai ei ehkä lainkaan. Menetettyjen impressioiden osuus (budjetti) ‑mittarin avulla voit selvittää, miten voisit parantaa mainostesi tavoittavuutta ja saada useammat asiakkaat löytämään yrityksesi. Lue lisää verkkosivuston optimoinnista mobiililaitteille.

Mainoksen sijoitus: Myös alhainen mainoksen sijoitus saattaa rajoittaa mainoksesi impressiomäärää ja sijaintia. Jotta voit näyttää useampia mainoksia tai saada enemmän klikkauksia korkeamman mainoksen sijainnin avulla, paranna mainostesi ja verkkosivustosi laatua tai korota hintatarjouksiasi. Tee näin:

• Luo laadukkaampia mainoksia. Lue, miten voit parantaa mainosten laatua.
  • Paranna laskeutumissivukokemusta. Lue, miten voit parantaa verkkosivustoa.
  • Korota hintatarjouksiasi tai muokkaa hintatarjoustyyppiä. Jos olet määrittänyt konversioseurannan ja haluat saada enemmän konversioita, suosittelemme käyttämään Maksimoi konversiot ‑hintatarjousstrategiaa. Jos tavoitteenasi puolestaan on kasvattaa verkkosivustosi klikkausten määrää, käytä Maksimoi klikkaukset ‑strategiaa.
Lisää hyödyllistä tietoa hintatarjouksia varten

Näin voit saada lisää hyödyllistä tietoa kilpailukykyisten hintatarjousten asettamista varten:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse Hakuavainsanat.
  4. Klikkaa sarakekuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  5. Lisää seuraavat Määritteet-sarakkeet:
    • 1. sivun hintatarjousarvio
    • Arvioitu sivun yläosan hintatarjous
    • Arvioitu ensimmäisen sijainnin hintatarjous
  6. Valitse Käytä. Kyseiset sarakkeet näkyvät tämän jälkeen tilastotaulukossa.

Lue lisää taulukoiden ja kaavioiden muokkaamisesta.

Hyödynnä taulukossa näkyviä hintatarjousarvioita hintatarjousstrategiassasi. Jos haluat esimerkiksi saada mainoksesi näkymään Google-hakutulosten ensimmäisellä sivulla, aseta hintatarjouksesi vähintään ensimmäisen sivun hintatarjousarvion suuruiseksi.

KOROTA HINTATARJOUKSIASI