Opret effektive søgekampagner

Gå ikke glip af potentielle kunder

Når du har oprettet 3 annoncer og udvidelser og opsat optimeret annoncerotation, skal du vente med at tjekke effektiviteten, indtil annoncerne er blevet vist i en uge. Når du ud til potentielle kunder på lige netop de tidspunkter, hvor det er mest fordelagtigt for din virksomhed?

Få større indsigt i de afgørende øjeblikke

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på de tidspunkter, hvor din annonce ikke blev vist, selvom den var kvalificeret til det. Din eksponeringsandel fortæller dig, hvor mange gange din annonce kunne være blevet vist, men ikke blev det (på grund af budget-, bud- eller kvalitetsrelaterede begrænsninger). Jo højere din eksponeringsandel er, desto bedre er det. En høj eksponeringsandel betyder, at dine annoncer ikke er begrænset af et for lille budget eller en lav annoncerangering.

Sådan tjekker du din eksponeringsandel

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner for at finde siden Kampagner, Annoncegrupper eller Produktgrupper (for Shopping-kampagner), eller klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold for at finde Søgeord til Søgenetværket.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og klik derefter på Rediger kolonner.
  4. Klik på Konkurrencemæssige metrics, og tilføj kolonner for eksponeringsandel ved at markere afkrydsningsfelterne ud for kolonnenavnene.
  5. Klik på Anvend. Der vises nu data for eksponeringsandel i din statistiktabel.
TJEK DIN EFFEKTIVITET

Nå ud til potentielle kunder i de afgørende øjeblikke

For at få dine annoncer vist oftere kan du forhøje dit budget, hæve dine bud eller optimere dine annoncer og landingssideoplevelsen.

Budget: Hvis dit budget er begrænset, bliver din annonce muligvis ikke vist så ofte, som du kunne ønske dig, og måske bliver den slet ikke vist. Brug metric'en mistet eksponeringsandel (budget) til at finde ud af, hvordan du kan nå ud til flere potentielle kunder med dine annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du optimerer dit website til mobilenheder

Annoncerangering: En lav annoncerangering kan også indvirke negativt på annoncepositionen og antallet af eksponeringer. Hvis du vil vise flere annoncer eller opnå flere klik i kraft af en højere annonceposition, skal du forbedre dine annoncers og dit websites kvalitet eller hæve dine bud. Du kan gøre følgende:

• Opret bedre annoncer. Få oplysninger om, hvordan du forbedrer annoncekvaliteten.
  • Optimer landingssideoplevelsen. Få oplysninger om, hvordan du optimerer dit website.
  • Hæv dine bud, eller juster din budtype. Hvis du har opsat konverteringssporing, anbefaler vi, at du bruger budstrategien Maksimér antallet af konverteringer for at opnå flere konverteringer. Alternativt kan du bruge budstrategien Maksimér antallet af klik for at få flere klik på dit website.
Sådan får du større indsigt i budgivning

Sådan får du større indsigt i, hvilke bud du skal angive for at forblive konkurrencedygtig:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
  4. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og klik derefter på Rediger kolonner.
  5. Tilføj følgende kolonner for Attributter:
    • Estimeret bud for første side
    • Est. bud for eksp. øverst på siden
    • Est. bud for første position
  6. Klik på Anvend. Du kan nu se disse kolonner i statistiktabellen.

Få flere oplysninger om tilpasning af tabeller og diagrammer

Brug de estimerede bud, du kan se i tabellen, som udgangspunkt for din budstrategi. Hvis du f.eks. gerne vil have dine annoncer vist på den første side med Google-søgeresultater, skal du angive et bud, der er mindst lige så højt som det estimerede bud for første side.

HÆV DINE BUD