Crear campanyes de la Xarxa de Cerca que tinguin èxit

Assegurar-se de no perdre oportunitats

Un cop hàgiu creat tres anuncis amb diversos recursos i hàgiu configurat la rotació d'anuncis optimitzada, deixeu que els anuncis es publiquin durant una setmana. A continuació, consulteu el vostre rendiment. Esteu captant els moments més importants per a la vostra empresa?

Comprendre els moments perduts

És fonamental que us fixeu en els moments en què s'hauria pogut mostrar l'anunci però no s'ha mostrat. La quota d'impressions mostra les vegades que el vostre anunci ha estat apte per publicar-se però que finalment no s'ha mostrat (ja sigui per restriccions del pressupost, de l'oferta o de la qualitat). Com més alta sigui la quota d'impressions, millor. Una quota d'impressions elevada significa que els anuncis no estan limitats per un pressupost o un rànquing d'anunci baixos.

Com es pot consultar la quota d'impressions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes per localitzar les pàgines Campanyes, Grups d'anuncis o Grups de productes (en el cas de les campanyes de compres) o feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut per localitzar la pàgina Paraules clau de cerca.
  3. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i feu clic a Modifica les columnes.
  4. Feu clic a Mètriques de competència i afegiu columnes del tipus Quota d'impressions marcant la casella que hi ha al costat del nom de cada columna.
  5. Feu clic a Aplica. Ara les dades de la quota d'impressions es mostraran a la taula d'estadístiques.
COMPROVEU EL VOSTRE RENDIMENT

Capturar els moments perduts

Per tal que els vostres anuncis es mostrin més sovint, podeu augmentar el pressupost, les ofertes o bé millorar els anuncis i l'experiència a la pàgina de destinació.

Pressupost: amb un pressupost limitat, és possible que l'anunci no es mostri tan sovint com voldríeu o, fins i tot, que no s'arribi a publicar mai. Utilitzeu la mètrica quota d'impressions perdudes (pressupost) per entendre com podeu fer que els anuncis arribin a més usuaris i aconseguir que els clients potencials us trobin. Més informació sobre com podeu optimitzar un lloc web per a mòbils

Rànquing d'anunci: el rànquing d'anunci també pot limitar el nombre d'impressions i la posició de l'anunci. Per mostrar més anuncis i obtenir més clics des d'una posició superior, milloreu la qualitat dels anuncis i del lloc web, o bé augmenteu les vostres ofertes. Podeu fer el següent:

• Creeu anuncis millors. Obteniu informació sobre com podeu millorar la qualitat dels vostres anuncis.
  • Milloreu l'experiència a la pàgina de destinació. Obteniu informació sobre com podeu millorar el lloc web.
  • Augmenteu les ofertes o ajusteu el tipus d'oferta. Si heu configurat el seguiment de conversions, us recomanem que utilitzeu l'estratègia d'oferta Maximització de les conversions per augmentar les conversions. En cas contrari, podeu provar d'utilitzar Maximització de clics per ajudar-vos a augmentar els clics al vostre lloc web.
Com podeu obtenir més estadístiques sobre les ofertes

A continuació s'explica com es poden obtenir estadístiques sobre els elements que us calen per continuar sent competitiu:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Cerca paraules clau.
  4. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i feu clic a Modifica les columnes.
  5. Afegiu les columnes d'Atributs següents:
    • Oferta est. primera pàgina
    • Oferta est. part superior de la pàgina
    • Oferta est. primera posició
  6. Feu clic a Aplica per veure aquestes columnes a la taula d'estadístiques.

Més informació sobre com es poden personalitzar les taules i els gràfics

Feu servir les ofertes estimades que es mostren a la taula per decidir l'estratègia d’ofertes que voleu utilitzar. Si voleu que els vostres anuncis es mostrin a la primera pàgina dels resultats de cerca de Google, definiu, per exemple, l'oferta per a l'oferta estimada per a la primera pàgina o superior.

AUGMENTEU LES OFERTES