Pengeu les dades de vendes a la botiga

Un cop hàgiu configurat el compte de Google Ads per a les conversions de vendes a la botiga, heu de preparar les dades de vendes a la botiga i penjar-les a Google Ads.

Aquest article explica com podeu configurar les dades de vendes a la botiga i penjar-les a Google Ads mitjançant diversos mètodes de pujada.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

1. Seleccioneu un mètode de pujada

Podeu penjar les dades de vendes a la botiga a través de Google Ads, de l'API de Google Ads o d'un partner de vendes a la botiga. Heu d'utilitzar només un mètode per a cada pujada, ja que un mateix fitxer penjat fent servir diversos mètodes es desduplicarà, i Google el tindrà en compte només una vegada durant la pujada.

1. Penjar les dades de vendes a la botiga a Google Ads

Podeu penjar les dades de vendes a la botiga directament a Google Ads. Amb aquest mètode de pujada, preparareu el fitxer de transaccions a la botiga i el penjareu manualment al compte de Google Ads cada cop que feu un canvi. També podeu programar pujades perquè els canvis que feu a les dades es puguin penjar automàticament des de Fulls de càlcul de Google o mitjançant un mètode de transferència de fitxers (HTTPS/SFTP).

Avantatges de penjar les dades de vendes a la botiga a Google Ads
  • És ideal si comenceu a treballar amb les vendes a la botiga: si no heu penjat mai les dades de vendes a la botiga, utilitzeu primer aquest mètode. A mesura que adquiriu experiència amb el mesurament de vendes a la botiga, us podeu plantejar de canviar a l'API de Google Ads o treballar amb un partner de dades de vendes a la botiga per penjar aquestes dades.
  • Facilitat d'ús: penjar les dades de vendes a la botiga a través de Google Ads us pot ajudar a verificar si el format d'aquestes dades és correcte. Després de penjar les dades de vendes a la botiga, Google Ads us indicarà si aquestes dades es poden utilitzar per fer mesuraments o bé us oferirà consells per corregir els errors que continguin.

2. Penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant l'API de Google Ads

Podeu integrar el vostre sistema de gestió de dades de manera segura amb l'API de Google Ads per penjar els fitxers periòdicament. Si us cal ajuda i voleu més informació sobre les pujades mitjançant l'API, contacteu amb el vostre representant del Compte de Google.

Avantatges de penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant l'API de Google Ads
  • És ideal per penjar un gran nombre de transaccions: si actualitzeu sovint les dades de les vendes a la botiga, o si teniu un gran nombre de transaccions fora de línia que voleu penjar, feu servir l'API de Google Ads.
  • Estalvieu temps en les pujades: si bé la integració del vostre sistema de gestió de dades amb l'API de Google Ads requereix uns certs coneixements tècnics, podreu reduir el temps necessari per fer canvis a les dades de transaccions de vendes a la botiga.
  • Assistència tècnica: per a preguntes tècniques relacionades amb l'API de Google Ads (per exemple, preguntes directament relacionades amb l'ús de l'API o de l'SDK, errors rebuts de l'API o de l'SDK, etc.), seguiu els passos de resolució de problemes que s'indiquen a la pàgina d'assistència tècnica de l'API.

3. Penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant un partner de vendes a la botiga

Els partners de vendes a la botiga són empreses que us poden ajudar a importar les dades de transaccions fora de línia directament a Google Ads. Obteniu més informació sobre els partners de vendes a la botiga.

Avantatges de penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant un partner de vendes a la botiga
  • Pujades compatibles: els partners de vendes a la botiga estan directament integrats a l'API de Google Ads per automatitzar el procés de pujada de dades i garantir pujades coherents i fiables.
  • Assistència tècnica: tots els partners de vendes a la botiga poden resoldre problemes tècnics, cosa que us permet centrar-vos en la vostra activitat empresarial principal.
  • Higiene i formatació de les dades: els partners de vendes a la botiga us poden ajudar a donar format a les dades per garantir pujades correctes i fluïdes. Per exemple, poden revisar les columnes del fitxer de dades de vendes a la botiga i resoldre els problemes més habituals.
  • Percentatges de coincidència millorats: alguns partners tenen gràfics potents d'informació de client que poden augmentar els percentatges de coincidència.

2. Doneu format a les dades de vendes a la botiga i apliqueu-hi la funció resum

La funció resum és un procediment que aleatoritza les dades de vendes de manera segura i respectant la privadesa. Google només accepta dades d'usuari amb el format correcte i xifrades amb la funció resum. Podeu aplicar la funció resum a les dades:

• Mitjançant l'algoritme SHA-256: per mantenir segures les dades, podeu aplicar la funció resum a les dades de client mitjançant l'algoritme SHA-256, que és l'estàndard del sector pel que fa a la funció resum unidireccional.
  • Mitjançant la funció resum automatitzada a Google Ads: si les dades de transaccions a la botiga són en un fitxer de text sense format (CSV), podeu optar per penjar el fitxer a Google Ads sense xifrar-lo amb la funció resum. La funció resum automatitzada només està disponible per als formats CSV que es pengen directament a través de la interfície d'usuari (IU) de Google Ads. Google Ads aplica automàticament la funció resum a les dades que cal xifrar mitjançant l'algoritme SHA-256 abans d'acceptar el fitxer per processar-lo.
Dades de vendes a la botiga que cal xifrar amb la funció resum
  • Adreces electròniques dels clients
  • Números de telèfon dels clients
  • Nom i cognoms dels clients
Dades de vendes a la botiga que no cal xifrar amb la funció resum
  • Ciutat
  • Estat
  • País
  • Codi postal
  • Dades d'atributs (per exemple, les monedes i els noms de conversió)
Formats de fitxer admesos i límits de mida

Formats de fitxer

• Excel
  • CSV
  • Fulls de càlcul de Google

Límits de mida

• Pujada única directament al compte de Google Ads:
    • 150 MB: només per als fitxers CSV que s'han penjat manualment a Google Ads (300.000 files de transacció estimades).
    • 50 MB: per a la resta de formats, inclosos els fitxers CSV que s'han penjat mitjançant una programació (100.000 files de transacció estimades).
  • Pujada mitjançant l'API de Google Ads: 1.000.000 files de transaccions.
    Nota: si treballeu amb un partner de dades de vendes a la botiga per penjar aquestes dades, demaneu-li quins són els seus límits de mida de fitxers.
Necessiteu més ajuda per donar format al fitxer de dades de vendes a la botiga? Consulteu la nostra guia detallada sobre com podeu donar format a les dades de vendes a la botiga.

3. Pengeu les dades de vendes a la botiga

Un cop hàgiu preparat les dades de vendes a la botiga, el pas següent és penjar-les al compte de Google Ads. Els passos per fer-ho poden variar en funció del mètode de pujada que trieu.

Penjar les dades de vendes a la botiga a Google Ads

Si pengeu les dades de vendes a la botiga a Google Ads, podeu optar per la pujada única (pengeu les dades cada vegada que les actualitzeu) o per la pujada programada (Google Ads comprova si hi ha actualitzacions en les dades de vendes a la botiga allotjades en una ubicació específica i penja aquests canvis).

Es recomana programar les pujades diàriament o setmanalment perquè els informes de vendes a la botiga siguin precisos.
Pujada única
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
    • Si utilitzeu un compte de gestor, feu clic a Conversions al menú de pàgines de l'esquerra.
  3. Al menú de pàgines, feu clic a Pujades.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. Per baixar la plantilla més adient per al tipus de conversions que voleu importar, feu clic a Mostra les plantilles. Podeu triar entre Excel, CSV o Fulls de càlcul de Google per penjar les conversions de clics, trucades o vendes a la botiga.
  6. Feu clic a Fet.
  7. Al costat de "Font", seleccioneu la font del fitxer que voleu penjar: Penja un fitxer, Fulls de càlcul de Google, HTTPS o SFTP.
    • Si voleu penjar un fitxer o utilitzar Fulls de càlcul de Google, feu clic a Tria un fitxer per seleccionar el que voleu penjar.
    • Si utilitzeu HTTP o SFTP, introduïu l'URL del fitxer i el nom d'usuari i la contrasenya per accedir-hi.
  8. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat de l'opció "Aquesta pujada conté dades de vendes a la botiga que s'han recollit i compartit en compliment de les polítiques de Google aplicables" i, tot seguit, confirmeu si esteu penjant dades de client privades que no estan xifrades amb la funció resum o dades xifrades amb la funció resum.
  9. Feu clic al botó Penja i previsualitza o Penja i aplica.
    • Si feu clic a Penja i previsualitza, veureu una previsualització dels canvis estimats a la pestanya "Historial".
    • Per importar conversions al vostre compte, feu clic al menú desplegable Acció i seleccioneu Aplica.
    • Si feu clic a Penja i aplica, el fitxer es començarà a processar un cop s'hagin penjat totes les files.
  10. Per obtenir més informació sobre l'estat de la pujada (com ara els errors que s'hi han produït), feu clic als enllaços que hi ha a la columna "Resultats".
Programar una pujada
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Al menú de pàgines, feu clic a Pujades.
  4. Feu clic a Programacions.
  5. Feu clic al botó de més .
  6. Al costat de "Font", seleccioneu la font del fitxer que voleu penjar: Fulls de càlcul de Google, HTTPS o SFTP.
    • Si utilitzeu HTTP o SFTP, introduïu l'URL del fitxer i el nom d'usuari i la contrasenya per accedir-hi.
  7. Per establir una programació, seleccioneu els valors "Freqüència" i "Hora" segons quan voleu que es pengin les dades. Podeu programar pujades setmanals o diàries a qualsevol hora del dia.
  8. Per penjar el fitxer ara, feu clic a Penja i previsualitza.
  9. Feu clic a Desa. Veureu la programació desada a la taula.
  10. (Opcional) Per editar, posar en pausa o treure una programació, aneu a la columna "Accions" i feu clic a Opcions.
  11. Un cop fetes les modificacions, feu clic a Desa. Si traieu una programació, confirmeu-ho amb el botó Treu.
Penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant l'API de Google Ads

Per fer una pujada mitjançant l'API, heu d'integrar el vostre sistema de gestió de la relació amb els clients (CRM) amb l'API de Google Ads. Per obtenir més informació, contacteu amb el representant del vostre Compte de Google.

Penjar les dades de vendes a la botiga mitjançant un partner de vendes a la botiga
Si treballeu amb un partner de vendes a la botiga, les pujades de dades al vostre compte de Google Ads les ha de fer directament el partner. Contacteu amb el partner o amb el representant del vostre Compte de Google per conèixer més detalls. Obteniu més informació sobre els partners de vendes a la botiga.
Nota: podeu penjar un màxim de 5 fitxers manualment mitjançant la IU de Google Ads en un període de 2 hores, amb independència de la mida del fitxer. Si arribeu al límit de 5 fitxers o en voleu afegir més, els haureu de penjar al cap de 2 hores.

Pràctiques recomanades

A continuació teniu alguns criteris i pràctiques recomanades importants referents a les pujades i als informes per als clients de comerç al detall i de restaurants que utilitzen el tipus de conversió Vendes a la botiga:

• Pengeu només dades de transaccions a la botiga. No incloeu transaccions d'altres canals, com ara vendes en línia, vendes per telèfon o compres en línia amb recollida a la botiga. L'objectiu del tipus de conversió Vendes a la botiga és mesurar les vendes que es fan en botigues físiques.
  • Pengeu les dades de les transaccions amb regularitat i de manera coherent. Us recomanem que les pengeu diàriament o setmanalment per assegurar-vos que el sistema tingui dades actualitzades. Recordeu que Google Ads només actualitza els valors dels informes de vendes a la botiga dels 35 dies anteriors a la data de pujada.
  • Assegureu-vos que les pujades continguin transaccions que s'hagin produït durant els 30 darrers dies a fi de rebre informes de valor de conversió dinàmics. Us recomanem que proporcioneu les transaccions dels 14 darrers dies de manera periòdica, però per rebre informes de valors dinàmics heu de facilitar les dels 30 darrers dies. Si no hi ha cap transacció corresponent als 30 darrers dies, el sistema canviarà per proporcionar informes segons el valor predeterminat.
  • No pengeu transaccions que s'hagin produït més de 90 dies abans de la data de pujada, ja que no es processaran.
  • No pengeu la mateixa transacció més d'una vegada. Si en dues pujades diferents hi ha transaccions del mateix usuari i amb la mateixa marca de temps, només es registrarà la transacció més recent que pengeu.
  • Si us cal tornar a penjar les dades de transaccions existents, assegureu-vos que les pujades anteriors de les transaccions ja s'hagin processat. Podeu comprovar l'estat del processament de les pujades a Google Ads o a l'API, en funció d'on hàgiu penjat les dades.

4. Comproveu l'estat de la pujada i corregiu els errors

Després de penjar un fitxer a Google Ads, podeu comprovar-ne l'estat al compte de Google Ads. Això només s'aplica als fitxers de dades de vendes a la botiga penjats directament des de Google Ads (i no mitjançant l'API de Google Ads).

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Pujades.
  4. Consulteu la columna "Estat" per comprovar l'estat del fitxer corresponent a una pujada concreta.

Estats de pujada

S'està processant
Les dades de vendes a la botiga s'han acceptat per processar-les i actualment el sistema ho està fent. Les dades només s'accepten si tenen la funció resum ben aplicada i el format és correcte.
Ha fallat

No s'han pogut processar les dades de vendes a la botiga que heu penjat. Aquests són alguns dels motius pels quals és possible que les dades no es puguin penjar:

• La funció resum no s'ha aplicat a les dades o s'hi ha aplicat de manera incorrecta.
  • El format de les dades és incorrecte o hi falten valors o columnes.
  • Teniu un nombre molt baix de transaccions.
  • No hi ha prou transaccions que coincideixin amb els clients.
  • El valor mitjà de les transaccions és considerablement superior o inferior a la mitjana de 90 dies del compte.
  • El codi de moneda de la pujada no coincideix amb els valors històrics del compte.

Per comprovar quin és el motiu concret, vegeu la columna "Resultats" de la taula d'estadístiques de Google Ads.

S'ha aplicat
Les dades de vendes a la botiga s'han processat correctament i les conversions de vendes a la botiga ja s'han registrat al vostre compte.
Ha finalitzat però s'han produït errors

La pujada de les dades de vendes a la botiga ha finalitzat, però conté errors. Google Ads no pot processar les dades fins que no corregiu els errors.

Ha finalitzat correctament

La pujada de les dades de vendes a la botiga ha finalitzat i no conté cap error. Com que no hi havia cap actualització al fitxer, Google Ads no ha actualitzat cap dada.

Baixar un informe d'errors per corregir-los

Si Google Ads detecta cap error en penjar el fitxer de dades de vendes a la botiga, podeu baixar un full de càlcul amb les conversions del fitxer que no s'han pogut importar. Podeu corregir els errors i tornar a penjar el fitxer a Google Ads.

1. A la pàgina "Conversions" de Google Ads, feu clic a Pujades.
  2. Cerqueu el fitxer de dades de vendes a la botiga que conté els errors.
  3. A la columna "Accions", feu clic a Baixa els errors.
  4. Reviseu els missatges d'error que es mostren a la columna "Resultats" del full de càlcul per esbrinar els motius pels quals Google Ads no ha pogut importar les conversions.
  5. Feu les correccions necessàries al full de càlcul i deseu-lo.
  6. Torneu a penjar el fitxer corregit.

Resoldre problemes relacionats amb missatges d'error específics de la pujada de vendes a la botiga

Si experimenteu errors de IU després de la pujada, reviseu els passos següents, en què trobareu els missatges d'error i els passos recomanats que heu de seguir perquè el comportament millori. No es tracta d'una llista exhaustiva de missatges d'error; és possible que la IU de Google Ads indiqui errors addicionals.

El fitxer seleccionat no conté cap columna de vendes a la botiga. Per penjar les dades de vendes a la botiga, afegiu les capçaleres de columna de vendes a la botiga.

Aquest error indica que hi ha un problema potencial amb el format dels paràmetres o de les capçaleres en relació amb la pujada de vendes a la botiga. Si es produeix aquest error, reviseu els passos següents:

1. Assegureu-vos que feu servir la plantilla correcta per penjar les dades de vendes a la botiga i que conté totes les files i columnes obligatòries. Per baixar les plantilles de pujada de vendes a la botiga, consulteu l'article Donar format a les dades de vendes a la botiga.
    • Comproveu que els paràmetres i les capçaleres estiguin en anglès, d'acord amb la plantilla predeterminada. La resta de dades enviades poden estar en qualsevol idioma, però els paràmetres i les capçaleres han d'estar en anglès.
  2. Si creeu i pengeu un fitxer en format CSV, obriu i reviseu les files de paràmetres i de capçaleres en un editor de text bàsic per assegurar-vos que no s'hi hagin afegit caràcters inesperats. Comproveu, per exemple, el següent:
    • No hi ha cap signe de cometes (") a la fila Parameters (Paràmetres).
    • Cada valor de paràmetre està separat per un únic punt i coma (;).
    • Les columnes de capçalera estan separades per una sola coma (,).
  3. Assegureu-vos que el fitxer contingui les columnes següents: Conversion Name (Nom de la conversió), Conversion Time (Hora de la conversió), Conversion Value (Valor de conversió) i Conversion Currency (Moneda de la conversió).
    • També heu d'incloure com a mínim un identificador d'usuari, com ara una adreça electrònica, un número de telèfon o una adreça (nom, cognoms, ciutat, estat, codi postal i país).
    • Si pengeu un fitxer CSV i decidiu aplicar personalment la funció resum a les dades, consulteu l'article Donar format a les dades de vendes a la botiga.
No s'ha trobat cap fila de capçalera en aquest full de càlcul

Aquest error indica que hi ha un problema potencial amb el format dels paràmetres o de les capçaleres en relació amb la pujada de vendes a la botiga. Si es produeix aquest error, reviseu el següent:

1. Assegureu-vos que feu servir la plantilla correcta per penjar les dades de vendes a la botiga i que conté totes les files i columnes obligatòries. Per baixar les plantilles de pujada de vendes a la botiga, consulteu l'article Donar format a les dades de vendes a la botiga.
    • Comproveu que els paràmetres i les capçaleres estiguin en anglès, d'acord amb la plantilla predeterminada. La resta de dades enviades poden estar en qualsevol idioma, però els paràmetres i les capçaleres han d'estar en anglès.
  2. Si creeu i pengeu un fitxer en format CSV, obriu i reviseu les files de paràmetres i de capçaleres en un editor de text bàsic per assegurar-vos que no s'hi hagin afegit caràcters inesperats. Comproveu, per exemple, el següent:
    • No hi ha cap signe de cometes (") a la fila Parameters (Paràmetres).
    • Cada valor de paràmetre està separat per un únic punt i coma (;).
    • Les columnes de capçalera estan separades per una sola coma (,).
  3. Assegureu-vos que el fitxer contingui les columnes següents: Conversion Name (Nom de la conversió), Conversion Time (Hora de la conversió), Conversion Value (Valor de conversió) i Conversion Currency (Moneda de la conversió).
    • També heu d'incloure com a mínim un identificador d'usuari, com ara una adreça electrònica, un número de telèfon o una adreça (nom, cognoms, ciutat, estat, codi postal i país).
    • Si pengeu un fitxer CSV i decidiu aplicar personalment la funció resum a les dades, consulteu l'article Donar format a les dades de vendes a la botiga.
S'ha aturat perquè s'ha esgotat el temps d'espera

Aquest error indica que la pujada no s'ha pogut finalitzar perquè ha trigat massa temps o perquè s'ha produït una interrupció a la xarxa. Per intentar corregir-ho, reviseu els passos següents:

1. Reviseu el fitxer i comproveu que compleix els requisits de mida dels fitxers de pujada que s'enumeren a l'article Donar format a les dades de vendes a la botiga.
    • Si el fitxer és a prop del límit o el supera, proveu de dividir-lo en fitxers més petits.
    • Si pengeu diversos fitxers, proveu de fer-ho d'un en un.
  2. Si la mida del fitxer no supera els límits, proveu de penjar-lo més tard o des d'una altra connexió a la xarxa.
No s'ha trobat el fitxer
Aquest error indica que el sistema no ha pogut trobar el fitxer o accedir-hi a la ubicació sol·licitada.

Reviseu la configuració de pujada i verifiqueu que l'URL, el nom i la contrasenya de l'SFTP siguin correctes.

• Consell: proveu de baixar el fitxer amb un altre programa SFTP per assegurar-vos que la ubicació del fitxer i les credencials siguin correctes.
Valor de transacció mitjà inusualment alt / Valor de transacció mitjà inusualment baix

Aquest error indica que la pujada de la transacció té un valor de transacció mitjà considerablement superior o inferior a la mitjana històrica de 90 dies del compte. Aquestes pujades es bloquegen inicialment per evitar que s'importin dades potencialment incorrectes, cosa que podria provocar errors als informes. Si es mostra aquest error en penjar el fitxer, reviseu els passos següents:

1. Reviseu el fitxer de pujada de transaccions que voleu penjar i comproveu que els valors de transacció proporcionats siguin correctes i que la mitjana de pujada s'ajusti a les vostres expectatives.
    1. Si hi ha errors als valors del fitxer, corregiu-los i torneu a provar la pujada.
    2. Podeu revisar el valor mitjà de comanda dels 90 darrers dies al vostre compte de Google Ads.
  2. Si el contingut i els valors de transacció del fitxer són correctes, contacteu amb l'equip de gestió del compte de Google Ads o amb l'equip d'assistència de Google Ads per sol·licitar una exempció a fi que es processi el fitxer.
    1. Tingueu en compte que l'exempció de validació corresponent a aquests errors només es pot tornar a processar si l'intent de pujada s'ha produït durant els 25 darrers dies.
Codi de moneda no reconegut

Aquest error indica que el codi de moneda de la pujada no coincideix amb els valors històrics del compte. Aquestes pujades es bloquegen inicialment per evitar que s'importin dades potencialment incorrectes, cosa que podria provocar errors als informes. Si es mostra aquest error en penjar el fitxer, reviseu els passos següents:

1. Reviseu el fitxer de pujada de transaccions que voleu penjar i comproveu que els valors de codi de moneda proporcionats siguin correctes i s'ajustin a les vostres expectatives.
    1. Si hi ha errors en els valors de codi de moneda, corregiu-los i torneu a provar la pujada.
  2. Si el contingut i els valors de codi de moneda del fitxer són correctes, contacteu amb l'equip de gestió del compte de Google Ads o amb l'equip d'assistència de Google Ads per sol·licitar una exempció a fi que es processi el fitxer.
    1. Tingueu en compte que l'exempció de validació corresponent a aquest error només es pot tornar a processar si l'intent de pujada s'ha produït durant els 25 darrers dies.

No hi ha prou transaccions coincidents

Aquest error indica que la pujada no tenia prou transaccions noves amb què Google hagi pogut trobar coincidències. Si rebeu aquest error durant una pujada, reviseu els passos següents:

1. Reviseu el fitxer de pujada i assegureu-vos que el volum de transaccions penjades sigui suficient. Us recomanem que pengeu com a mínim 30.000 transaccions al mes.
    1. Assegureu-vos que la pujada no inclogui transaccions duplicades.
    2. Si el volum és massa baix, proveu de penjar més transaccions aptes noves.
  2. Reviseu el format de les dades proporcionades per assegurar-vos que sigui correcte.
    1. Assegureu-vos que la informació d'identificació personal (IIP) dels usuaris s'hagi xifrat amb la funció resum correctament, si escau. Comproveu també que la resta de camps s'hagin proporcionat i tinguin el format correcte.
  3. Assegureu-vos que les transaccions proporcionades siguin dels 90 darrers dies.
    1. Les transaccions de més de 90 dies no es processaran.

TORNA A LA PÀGINA D'INICI DE VENDES A LA BOTIGA

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now