Se rapporter om steder og afstande

Der er tre typer rapporter i Google Ads, som kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine annoncer klarer sig forskellige steder: Geografiske rapporter, rapporter om brugeres steder og afstandsrapporter.

Før du begynder

Her er de tilgængelige rapporttyper:

• Geografisk rapport: Viser, hvor dine potentielle kunder fysisk befinder sig, eller steder, som de har vist interesse for.
  • Brugers steder: Viser kun, hvor dine potentielle kunder fysisk befinder sig, uanset hvilke steder de har vist interesse for.
  • Afstand: Afstanden mellem det sted, der aktiverede din annonce, og din nærmeste virksomhedsadresse.

Rapporter om geografiske steder og brugerplaceringer i Google Ads kan vise de steder, hvor dine potentielle kunder sandsynligvis vil være placeret, eller som regelmæssigt befinder sig, samt de steder, som de viste interesse for. Hvis du bruger adresseudvidelser, kan du bruge rapporten Afstand til at se, hvor effektive dine annoncer var på forskellige afstande af din virksomhed. Afstandsrapporter er tilgængelige for kampagner på Søgenetværket og Shopping-kampagner.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan se sted- og afstandsrapporterne for din kampagne. Du kan få flere oplysninger om disse rapporter ved at læse om måling af geografisk effektivitet i Google Ads.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan får du vist dine rapporter om steder

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Find den kampagne, som du vil se en rapport om steder for, og klik på navnet. Hvis du ikke vælger en kampagne, dækker rapporten om steder hele din konto.
  3. Klik på Steder i menuen til venstre.
  4. Klik på Mere øverst på siden, og vælg en type rapport om steder: Geografisk eller Brugers steder. Dine data vises efter sted.
  5. Hvis du vil fokusere på et andet geografisk niveau, skal du markere feltet ud for en eller flere af stederne i tabellen og derefter klikke på rullemenuen Vælg visning på det blå banner, der vises øverst i tabellen. Du kan se data for de stedmålretningstyper, der er tilgængelige for alle de valgte steder. Du kan justere din rapport yderligere ved at vælge steder og klikke på rullemenuen Vælg visning.

Sådan får du vist dine afstandsrapporter

1. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  2. Find den kampagne, som du vil se en afstandsrapport for, og klik på navnet.
  3. Valgfrit: Hvis du vil se en afstandsrapport for en annoncegruppe, skal du klikke på annoncegruppens navn.
  4. Tilpas datointervallet øverst til højre over diagrammet.
  5. Klik på rapporteringsikonet øverst til højre på din konto.
  6. Vælg Foruddefinerede rapporter (hed tidligere Dimensioner) > Geografisk > Afstand. Dine data organiseres efter afstand.
  7. Hvis du vil downloade dataene i rapporten, skal du klikke på downloadikonet download icon øverst til højre over tabellen.