Redigera sökord i grupp

Du kan redigera flera sökord samtidigt med hjälp av verktyg som Google Ads Editor och Google Ads API, eller på menyn Redigera.

Google Ads Editor

Google Ads Editor är ett kostnadsfritt nedladdningsbart program för kontohantering som du kan använda när du vill ändra flera sökord samtidigt. Det hela är mycket enkelt: Ladda ned ditt konto, gör ändringarna och ladda upp de ändrade kampanjerna.

Google Ads API

Google Ads API (programutvecklingsgränssnitt) är ett verktyg för utvecklare som skapar program som samverkar direkt med Google Ads-servern. Om du har ett stort eller avancerat konto kan du hantera det mer effektivt med hjälp av API:er.

Menyn Redigera

Du kan spara tid och göra flera ändringar i flera sökord samtidigt via menyn Redigera.

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på den kampanj som innehåller de sökord du vill redigera.
  3. Klicka på Sökord.
  4. Markera det sökord du vill redigera.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Redigera och välj vad du vill redigera.