Avainsanojen joukkomuokkaus

Voit muokata useita avainsanoja kerralla käyttämällä esimerkiksi Google Ads Editoria, Google Ads APIa tai Muokkaa-valikkoa.

Google Ads Editor

Voit tehdä avainsanoihin joukkomuokkauksia Google Ads Editorilla, joka on maksuton, ladattava tilinhallintasovellus. Sen käyttö on helppoa: lataa tilisi, tee haluamasi muutokset ja lähetä muokkaamasi kampanjat.

Google Ads API

Google Ads APIn avulla kehittäjät voivat luoda sovelluksia, jotka ovat suoraan yhteydessä Google Ads ‑palvelimeen. Jos tilisi on suuri tai monimutkainen, näiden sovellusten avulla voit hoitaa sitä tehokkaammin.

Muokkaa-valikko

Muokkaa-valikon avulla voit säästää aikaa tekemällä useita muokkauksia samanaikaisesti moneen eri avainsanaan.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa muokattavat avainsanat sisältävää kampanjaa.
  3. Klikkaa Avainsanat.
  4. Valitse muokattava avainsana.
  5. Klikkaa avattavaa Muokkaa-luetteloa ja valitse, mitä haluat muokata.