Rediger flere søgeord på én gang

Du kan foretage ændringer af flere søgeord på én gang ved hjælp af værktøjer såsom Google Ads Editor eller Google Ads API (AdWords API) eller ved at bruge menuen Rediger.

Google Ads Editor

Du kan foretage ændringer af flere søgeord på én gang ved hjælp af Google Ads Editor, som er et program eller en app til administration af din konto. Google Ads Editor kan downloades gratis. Processen er enkel: Download din konto, foretag ændringerne, og upload derefter dine reviderede kampagner.

Google Ads API (AdWords API)

Du kan bruge programmeringsgrænsefladen Google Ads API (AdWords API), som er et værktøj, der gør udviklere i stand til at udvikle programmer eller apps, som interagerer direkte med Google Ads-serveren. Hvis din konto er stor eller kompleks, kan du bruge disse programmer eller apps til at administrere den mere effektivt.

Menuen Rediger

Du kan spare tid ved at bruge menuen Rediger til at foretage flere redigeringer af flere søgeord på én gang.

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på den kampagne, der indeholder de søgeord, du vil redigere.
  3. Klik på Søgeord.
  4. Vælg det søgeord, du vil redigere.
  5. Klik på rullelisten Rediger, og vælg det, du vil redigere.