Ta i bruk endringer i utkast i opprinnelige kampanjer

Med utkast kan du speile oppsettet i kampanjen din og forberede flere endringer i den samtidig. Hvis du ikke trenger å kjøre et eksperiment for å teste hvordan kampanjeresultatene dine påvirkes av endringene, kan du når som helst ta i bruk endringene i utkastet i den opprinnelige kampanjen. I denne artikkelen viser vi hvordan du kan bruke endringer du gjør i utkast, i kampanjer. Finn ut hvordan du kan opprette eksperimenter på bakgrunn av utkast, i artikkelen Konfigurer egendefinerte eksperimenter.

Hvis du implementerer et utkast i den opprinnelige kampanjen, blir endringene du gjorde i utkastet, gjenspeilet i den faktiske kampanjen. Vær oppmerksom på at du ikke kan endre et utkast etter at du har brukt det i den aktuelle kampanjen.

Før du begynner

Hvis du ikke har opprettet noe utkast ennå, bør du lese artikkelen Utarbeid kampanjeutkast.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på Kampanjer-ikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen på delmenyen, og klikk så på Kampanjer.
  3. Klikk på Utkast. Nå får du se Utkast-tabellen, hvor det vises statusen for utkastet og kampanjen det ble opprettet ut fra.
  4. Klikk på utkastet du vil implementere i den opprinnelige kampanjen.
  5. Klikk på Bruk øverst på siden.
  6. Velg Ta i bruk endringene i den opprinnelige kampanjen. Endringene du gjorde i utkastet, gjenspeiles i kampanjen.