Anvend ændringerne i kampagnekladden på den oprindelige kampagne

Med kladder kan du spejle din kampagnes konfiguration og forberede flere ændringer i din kampagne på en gang. Hvis du ikke behøver at køre et eksperiment for at teste, hvordan ændringerne påvirker din kampagnes effektivitet, kan du til enhver tid anvende ændringerne i kladden på den oprindelige kampagne. I denne artikel forklares det, hvordan du anvender ændringerne i din kladde på kampagnen. Se, hvordan du opretter et eksperiment ud fra en kladde, i Opret et tilpasset eksperiment.

Når du anvender en kladde på en kampagne, vil kampagnen afspejle de ændringer, du har foretaget i kladden. Vær opmærksom på, at du ikke kan redigere en kladde, når den er blevet anvendt på en kampagne.

Før du begynder

Læs Konfigurer en kampagnekladde, hvis du endnu ikke har oprettet en kladde.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Klik på Kladder. Du vil da få vist kladdetabellen med den kampagne, som kladden blev oprettet ud fra, og se kladdens status.
  4. Klik på den kladde, du vil anvende på den oprindelige kampagne.
  5. Klik på Anvend øverst på siden.
  6. Vælg Anvend ændringer på den oprindelige kampagne. Din oprindelige kampagne opdateres, så den afspejler de ændringer, du har foretaget i din kladde.