Avainsanojen lisääminen

Oikeiden avainsanojen avulla voit kohdistaa mainoksia haluamillesi asiakkaille haluamallasi hetkellä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit lisätä avainsanoja Haku‑, Display‑ ja Videokampanjoiden mainosryhmiin. Lue lisää Hakuverkostokampanjoiden avainsanoista.

Sisällys:

Hakukampanjan avainsanojen vastaavuustyyppien valitseminen

Jos lisäät avainsanan Hakukampanjoiden mainosryhmiin, voit valita haluamasi vastaavuustyypin lisäämällä avainsanan jossakin alla olevista muodoista.

Käyttämällä laajaa vastaavuutta Smart Biddingin kanssa voit saada enemmän osuvia hakuja ja saavuttaa tavoitteesi. Lue lisää Smart Bidding ‑kampanjoiden tehostamisesta laajan vastaavuuden avulla.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Avainsanoja lisätään mainosryhmään eri tavalla sen mukaan, mikä kampanjan tyyppi on kyseessä. Jos et ole varma kampanjatyypistä, tarkista se Google Adsista kampanjasivun yläosasta. Näet sieltä myös kampanjan tilan ja keskimääräisen päiväbudjetin.

Huom.: Yksi avainsana voi sisältää enintään 10 sanaa. Lue lisää perusvinkkejä avainsanalistan luomiseen.

Avainsanojen lisääminen Hakukampanjoihin

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse Hakuavainsanat.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Etsi kampanja Valitse mainosryhmä ‑ikkunasta nimen tai kampanjatunnuksen avulla.
  6. Kun olet valinnut kampanjan, valitse mainosryhmä, johon haluat lisätä avainsanoja.
  7. Voit lisätä avainsanoja seuraavilla tavoilla:
    • Kirjoita tai liitä avainsanoja (yksi riviä kohti). Voit valita kullekin avainsanalle vastaavuustyypin lisäämällä avainsanan jossakin alla olevista muodoista.
      • Lisää laajan vastaavuuden avainsanat ilman muotoilua (esim. naisten hatut).
      • Lisää lausekevastaavuuden avainsanat lainausmerkeissä (esim. "naisten hatut").
      • Lisää tarkan vastaavuuden avainsanat hakasulkeissa (esim. [naisten hatut]).
    • Hyödynnä avainsanaideoita. Kun valitset mainosryhmän, saat avainsanaideoita, jotka voivat sopia oikealla näkyvään mainosryhmääsi. Voit halutessasi lisätä aiheeseen liittyvän verkkosivuston sekä tuotteesi tai palvelusi. Jos haluat lisätä avainsanan mainosryhmään, klikkaa plusmerkkiä sen vierestä. Voit vaihtaa vastaavuustyyppejä avainsanojen lisäämisen jälkeen.
  8. Klikkaa Tallenna.

Avainsanojen lisääminen Display‑verkoston kampanjoihin ja Videokampanjoihin

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat‑kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa.
  3. Valitse Sisältö.
  4. Klikkaa Sisältö‑sivulta Display‑/videomainosten avainsanat ‑välilehteä.
  5. Klikkaa pluspainiketta .
  6. Etsi kampanja Valitse mainosryhmä ‑ikkunasta nimen tai kampanjatunnuksen avulla.
  7. Kun olet valinnut kampanjan, valitse mainosryhmä, johon haluat lisätä avainsanoja.
  8. Voit lisätä avainsanoja seuraavilla tavoilla:
    • Kirjoita tai liitä avainsanoja (yksi riviä kohti).
    • Hyödynnä avainsanaideoita. Kun valitset mainosryhmän, saat avainsanaideoita, jotka voivat sopia oikealla näkyvään mainosryhmääsi. Voit halutessasi lisätä aiheeseen liittyvän verkkosivuston sekä tuotteesi tai palvelusi. Jos haluat lisätä avainsanan mainosryhmään, klikkaa plusmerkkiä sen vierestä.
  9. Valitse avainsana-asetukseksi Yleisö tai Sisältö.
  10. Klikkaa Tallenna.