Afegir paraules clau

Podeu afegir les paraules clau adequades per ajudar a mostrar els anuncis als clients que vulgueu, quan vulgueu.

Aquest article explica com podeu afegir paraules clau als grups d'anuncis per a les campanyes de cerca, display i vídeo. Obteniu més informació sobre les paraules clau a les campanyes de la Xarxa de Cerca.

En aquesta pàgina

Triar els tipus de concordança per a les paraules clau de les campanyes de cerca

Quan afegiu paraules clau a grups d'anuncis per a campanyes de cerca, podeu triar el tipus de concordança que voleu introduint les paraules clau en un dels formats següents.

• En el cas de la concordança ampla, introduïu les paraules clau sense format (per exemple, barrets de dona).
  • En el cas de la concordança de frase, introduïu les paraules clau entre cometes (per exemple, "barrets de dona").
  • En el cas de la concordança exacta, introduïu les paraules clau entre claudàtors (per exemple, [barrets de dona]).

Si apliqueu capes de concordança ampla amb Smart Bidding, podeu augmentar el volum de consultes rellevants i alhora assolir els vostres objectius. Obteniu més informació sobre com podeu fer créixer les campanyes de Smart Bidding amb la concordança ampla.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Els passos per afegir paraules clau al vostre grup d'anuncis varien en funció del tipus de campanya. Si no teniu clar quin és el vostre tipus de campanya, comproveu-ho a la part superior de la pàgina de la campanya a Google Ads. Hi trobareu el tipus de campanya, així com l'estat de la campanya i el pressupost diari mitjà.

Nota: podeu afegir fins a 10 paraules a una paraula clau. Obteniu més informació sobre els consells bàsics per crear una llista de paraules clau.

Afegir paraules clau a campanyes de cerca

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Cerca paraules clau.
  4. Feu clic al botó de més .
  5. A la finestra "Seleccioneu un grup d'anuncis", cerqueu la campanya pel nom o per l'identificador de la campanya.
  6. Un cop hàgiu seleccionat una campanya, trieu el grup d'anuncis al qual voleu afegir les paraules clau.
  7. Podeu afegir paraules clau de les maneres següents:
    • Introduïu o enganxeu una paraula clau a cada línia. Trieu el tipus de concordança que voleu per a cada paraula clau introduint-les en un dels formats següents:
      • En el cas de la concordança ampla, introduïu les paraules clau sense format (per exemple, barrets de dona).
      • En el cas de la concordança de frase, introduïu les paraules clau entre cometes (per exemple, "barrets de dona").
      • En el cas de la concordança exacta, introduïu les paraules clau entre claudàtors (per exemple, [barrets de dona]).
    • Obteniu idees de paraules clau. Un cop hàgiu seleccionat un grup d'anuncis, veureu idees de paraules clau que poden ser rellevants per al grup d'anuncis que hi ha a la dreta. Si voleu, podeu introduir un lloc web relacionat i el vostre producte o servei. Feu clic al signe més que hi ha al costat de les paraules clau que voleu afegir al grup d'anuncis. Després d'afegir-les, podeu modificar els tipus de concordança.
  8. Feu clic a Desa.

Afegir paraules clau a campanyes de display i de vídeo

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Contingut.
  4. A la pàgina "Contingut", feu clic a la pestanya Paraules clau de display/vídeo.
  5. Feu clic al botó de més .
  6. A la finestra "Seleccioneu un grup d'anuncis", cerqueu la campanya pel nom o per l'identificador de la campanya.
  7. Un cop hàgiu seleccionat una campanya, trieu el grup d'anuncis al qual voleu afegir les paraules clau.
  8. Podeu afegir paraules clau de les maneres següents:
    • Introduïu o enganxeu una paraula clau a cada línia.
    • Obteniu idees de paraules clau. Un cop hàgiu seleccionat un grup d'anuncis, trobareu idees de paraules clau que poden ser rellevants per al grup d'anuncis que hi ha a la dreta. Si voleu, podeu introduir un lloc web relacionat i el vostre producte o servei. Feu clic al signe més que hi ha al costat de les paraules clau que voleu afegir al grup d'anuncis.
  9. A la configuració de les paraules clau, seleccioneu "Públic" o "Contingut".
  10. Feu clic a Desa.