Vahvistettujen puheluiden määrittäminen

Vahvistetut puhelut tarkoittavat mainoksestasi soitettuja puheluita, joita seurataan soitonsiirtonumeron avulla. Kun vastaat mainoksestasi saapuvaan puheluun, se lasketaan vahvistetuksi puheluksi. Vahvistetuiksi puheluiksi lasketaan yrityksessäsi vastatut puhelut, vastaamattomat puhelut ja vastaajaan menneet puhelut. Tämän lisäksi saat puheluiden ajankohtaan, kestoon ja sijaintiin liittyviä tietoja.

Miten vahvistetut puhelut voi määrittää mainoksen luomisen jälkeen?

Vahvistettuja puheluita voi määrittää vain Google Adsin verkkoversiossa.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Kaikki kampanjat.
  3. Etsi kampanjan kortti kampanjoiden yleiskatsauksesta ja valitse Tiedot.
  4. Vieritä kampanjan tietosivua alaspäin Soittoklikkaukset‑korttiin.
  5. Etsi Soittoklikkaukset‑kortista kuvaus puhelutietojen lisäasetusten määrittämisestä.
  6. Klikkaa Kokeile.

Jos et ole vielä lisännyt mainokseesi puhelinnumeroa, määritä vahvistetut puhelut seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Kaikki kampanjat.
  3. Etsi kampanjan kortti kampanjoiden yleiskatsauksesta ja klikkaa kolmen pisteen valikkoa. Valitse sitten Muokkaa puhelinnumeroa.
  4. Kirjoita puhelinnumerosi Puheluasetukset‑valintaikkunaan.
  5. Valitse Ota käyttöön vahvistetut puhelut ‑valintaruutu ja klikkaa Tallenna.

Jos olet jo lisännyt mainokseesi puhelinnumeron muttet vielä ole ottanut vahvistettuja puheluja käyttöön, määritä vahvistetut puhelut seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Kaikki kampanjat.
  3. Etsi kampanjan kortti kampanjoiden yleiskatsauksesta ja klikkaa kolmen pisteen valikkoa. Valitse sitten Puheluasetukset.
  4. Valitse Puheluasetukset‑valintaikkunasta Ota käyttöön vahvistetut puhelut ‑valintaruutu ja klikkaa Tallenna.
KOKEILE NYT

Soitonsiirtonumero

Jos käytät mainoksessasi soittoraportointia, mainoksellesi määritetään Google-soitonsiirtonumero. Näet Google-soitonsiirtonumeron vain älykkäässä kampanjassasi silloin, kun se näytetään Google-haun tietokone- tai mobiiliversiossa. Soitonsiirtonumero ei näy tililläsi.

Jos yrityksesi käyttää soittajan tunnusta, soittajan puhelinnumero näytetään tavalliseen tapaan, vaikka puhelu ohjataan soitonsiirtonumerosi kautta.

Miten Google-soitonsiirtonumerot toimivat?

Google-soitonsiirtonumerot määritetään dynaamisesti, ja ne saattavat muuttua tai ne voidaan määrittää käyttöön toisaalle (kun soitonsiirtonumero on ollut jonkin aikaa käyttämättömänä). Määritämme maksuttoman tai paikallisen numeron yrityksellesi antamasi numeron muodon mukaan. Google-soitonsiirtonumerosi muoto voi vaihdella yrityksesi sijainnin ja puhelinnumeron saatavuuden mukaan. Paikallisissa numeroissa on sama suuntanumero kuin yrityksesi numerossa aina kuin mahdollista. Muussa tapauksessa käytössä on maantieteelliseen alueeseesi perustuva paikallinen suuntanumero.

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain Yhdysvalloissa. Joissakin tapauksissa paikalliset Google-soitonsiirtonumerot eivät välttämättä ole käytettävissä. Tällöin mainoksessasi näkyy maksuton Google-soitonsiirtonumero.

Koska Google-soitonsiirtonumero saattaa muuttua ajan mittaan ja koska se on tarkoitettu ainoastaan älykkäistä kampanjoista peräisin olevien puheluiden seuraamiseen, sitä ei tulisi julkaista omalla verkkosivustolla tai muussa mainonnassa.