Dataavvikelser

Ibland uppstår stora dataavvikelser mellan Google Ads-rapporter, andra plattformar eller dina interna rapporter. Flera olika faktorer kan ligga bakom dessa skillnader.

Nedan följer en lista med möjliga faktorer:

Obs! Google Ads rapporterar bara konverteringar när det finns Google Ads-interaktioner (t.ex. klick) från detta Google Ads-konto. Om du använder ett annat verktyg än Google Ads kan det rapportera konverteringar från alla Google Ads-klick i flera konton. Det kan också tillskriva dessa konverteringar till andra plattformar.

Ytterligare resurser:

Jämföra konverteringsstatistik i Analytics och Google Ads

Konverteringsdata i attributionsrapporter jämfört med på fliken Kampanjer