Dataavvikelser

Ibland uppstår stora dataavvikelser mellan Google Ads-rapporter, andra plattformar eller dina interna rapporter. Flera olika faktorer kan ligga bakom dessa skillnader.

Nedan följer en lista med möjliga faktorer:

Obs! Google Ads rapporterar bara konverteringar om det finns Google Ads-interaktioner (till exempel klick) från samma Google Ads-konto. Om du använder ett annat verktyg än Google Ads kan det rapportera konverteringar från alla Google Ads-klick över flera konton eller tillskriva konverteringarna till andra plattformar.