Administrer søkeord (Google Ads-appen)

Søkeord er ord eller uttrykk du velger, som beskriver produktet eller tjenesten du tilbyr. De brukes for å gjøre det enklere for deg å nå ut til bare de mest interesserte personene som har størst sannsynlighet for å kjøpe det du selger. Ved å bruke søkeord kan du oppnå økt salg og reduserte kostnader.

Med Google Ads-mobilappen kan du velge relevante søkeord av høy kvalitet for annonsekampanjene dine, selv når du er borte fra datamaskinen. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du kan administrere søkeordlisten din ved å legge til, redigere og slette ord, få nye forslag til søkeord og se prognoser for hvilke resultater du kan oppnå med de aktuelle ordene.

Legg til søkeord

1. Trykk på Mer i navigasjonsraden nederst og så på Søkeord.
  2. Trykk på plussknappen .
  3. Velg en kampanje og deretter en annonsegruppe for det nye søkeordet.
  4. Trykk på + Legg til et søkeord.
  5. Skriv inn et ord eller uttrykk som søkeord, og velg deretter riktig samsvartype for søkeordet.
  6. Trykk på hakemerket Chrome mobile checkmark icon.
  7. Trykk på Lagre, eller trykk på + Legg til et søkeord for å fortsette å legge til søkeord i den samme annonsegruppen.

Endre søkeord

1. Trykk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon)
  2. Trykk på søkeordet du vil endre.
  3. Trykk på Mer og så på Søkeord i den nederste navigasjonsraden.
  4. Her kan du endre søkeordet eller samsvartypen. Du kan også gjøre andre endringer, for eksempel endre budbeløp og status.
  5. Trykk på Lagre.

Hvis du endrer teksten eller samsvartypen for et eksisterende søkeord, blir de tidligere resultatdataene bare synlige under «Søkeord som er fjernet».

Fjern søkeord

1. Trykk på Mer i navigasjonsraden nederst og så på Søkeord.
  2. Trykk på søkeordet du vil fjerne. Trykk på blyantikonet Rediger-innstilling (blyantikon) og deretter på Fjern søkeordet. Du blir bedt om å bekrefte handlingen før søkeordet fjernes.

Få forslag til søkeord

1. Trykk på Mer i navigasjonsraden nederst og så på Søkeord.
  2. Trykk på plussknappen .
  3. Velg en kampanje og deretter en annonsegruppe for det nye søkeordet.
  4. Skriv inn et nettsted eller søkeord som er relatert til produktet eller tjenesten du tilbyr.
  5. Gå gjennom listen, og velg søkeordene du ønsker å bruke.
  6. Trykk på Legg til, og deretter på Lagre.

Utarbeid prognoser for søkeordresultater

1. Trykk på Mer og så på Søkeord i den nederste navigasjonsraden.
  2. Trykk på plussknappen .
  3. Velg en kampanje og deretter en annonsegruppe for søkeordet.
  4. Trykk på Legg til et søkeord.
  5. Skriv inn et ord eller uttrykk som søkeord, og velg deretter en samsvartype.
  6. Trykk på hakemerket Chrome mobile checkmark icon.
  7. Trykk på Se anslått effekt. Ut fra resultatene kan du se hvordan kampanjen din (visningene, klikkene og kostnadene) kan bli påvirket neste måned av søkeordene du er i ferd med å legge til.

Linker til beslektet innhold