Avainsanojen hallinta (Google Ads ‑mobiilisovellus)

Avainsanat ovat valitsemiasi sanoja tai ilmauksia, jotka kuvaavat tuotettasi tai palveluasi. Avainsanojen avulla tavoitat vain kaikkein kiinnostuneimmat ihmiset, joista todennäköisimmin tulee asiakkaita. Avainsanoja käyttämällä voit lisätä myyntiä ja alentaa kustannuksia.

Google Ads ‑sovelluksen avulla voit valita mainoskampanjoillesi korkealaatuisia ja osuvia avainsanoja silloinkin, kun et ole tietokoneen ääressä. Tässä artikkelissa on lisätietoja avainsanaluettelosi ylläpidosta. Voit lisätä, muokata ja poistaa sanoja, saada uusia avainsanaideoita ja katsoa ennusteita siitä, miten avainsanat kehittyvät.

Avainsanojen lisääminen

1. Napauta siirtymispalkista Lisää ja valitse Avainsanat.
  2. Napauta pluspainiketta .
  3. Valitse kampanja ja lisää mainosryhmä uutta avainsanaasi varten.
  4. Napauta + Lisää avainsana.
  5. Lisää avainsanaksi sana tai lauseke ja valitse sopiva avainsanan vastaavuustyyppi.
  6. Napauta valintamerkkiä Chrome mobile checkmark icon.
  7. Napauta Tallenna. Jos haluat jatkaa avainsanojen lisäämistä samaan mainosryhmään, napauta + Lisää avainsana.

Avainsanojen muokkaaminen

1. Napauta kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake.
  2. Napauta muokattavaa avainsanaa.
  3. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Avainsanat.
  4. Tässä voit muuttaa avainsanaa tai vastaavuustyyppiä. Voit tehdä muokkauksia esimerkiksi hintatarjoukseen tai tilaan.
  5. Napauta Tallenna.

Jos muutat aiemmin luodun avainsanan tekstiä tai vastaavuustyyppiä, aiempi kehitysdata näkyy vain poistetuissa avainsanoissa.

Avainsanojen poistaminen

1. Napauta siirtymispalkista Lisää ja valitse Avainsanat.
  2. Napauta poistettavaa avainsanaa. Napauta kynäkuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake ja valitse Poista avainsana. Sinua pyydetään vielä vahvistamaan avainsanan poistaminen.

Avainsanaideoita

1. Napauta siirtymispalkista Lisää ja valitse Avainsanat.
  2. Napauta pluspainiketta .
  3. Valitse kampanja ja lisää mainosryhmä uutta avainsanaasi varten.
  4. Lisää tuotteeseesi tai palveluusi liittyvä verkkosivusto tai avainsana.
  5. Valitse luettelosta avainsanat, jotka haluat ottaa käyttöön avainsanoina.
  6. Napauta Lisää ja sen jälkeen uudelleen Tallenna.

Avainsanan tulosten ennustaminen

1. Napauta alareunassa olevasta siirtymispalkista Lisää ja valitse Avainsanat.
  2. Napauta pluspainiketta .
  3. Valitse avainsanallesi kampanja ja mainosryhmä.
  4. Napauta Lisää avainsana.
  5. Lisää avainsanaksi sana tai lauseke ja valitse sitten vastaavuustyyppi.
  6. Napauta valintamerkkiä Chrome mobile checkmark icon.
  7. Napauta Katso arvioitu vaikutus. Tulokset kertovat, miten avainsanat, joita olet lisäämässä, vaikuttavat kampanjaasi (impressioihin, klikkauksiin ja hintaan) ensi kuussa.