Gestionar les paraules clau amb l'aplicació mòbil Google Ads

Les paraules clau són paraules o frases que trieu per descriure el vostre producte o servei i que us ajuden a arribar únicament als usuaris més interessats (és a dir, els que tenen més probabilitats de convertir-se en clients vostres). A més, us permeten augmentar les vendes i reduir els costos.

Amb l'aplicació mòbil Google Ads, podeu seleccionar paraules clau rellevants i d'alta qualitat per a les vostres campanyes publicitàries, encara que no tingueu un ordinador a mà. En aquest article, obtindreu informació sobre com podeu gestionar les llistes de paraules clau: afegir, modificar i suprimir paraules, obtenir idees noves de paraules i consultar la previsió de rendiment de les vostres paraules.

Afegir paraules clau

1. A la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, Paraules clau.
  2. Toqueu el botó del signe més .
  3. Seleccioneu una campanya i, després, un grup d'anuncis per a la paraula clau nova.
  4. Toqueu + Afegeix una paraula clau.
  5. Escriviu la paraula o frase que vulgueu tenir com a paraula clau i, tot seguit, trieu el tipus de concordança de paraules clau adequat.
  6. Toqueu la marca de verificació Chrome mobile checkmark icon.
  7. Toqueu Desa o, si voleu continuar afegint paraules clau al mateix grup d'anuncis, toqueu + Afegeix una paraula clau.

Editar paraules clau

1. Toqueu la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  2. Toqueu la paraula clau que vulgueu editar.
  3. A la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, Paraules clau.
  4. Tot seguit, canvieu la paraula clau o el tipus de concordança. L'usuari pot editar més coses, com ara l'estat o l'import de l'oferta.
  5. Toqueu Desa.

Si modifiqueu el text o el tipus de concordança d'una paraula clau, les dades del rendiment anterior només es podran veure per a les paraules clau que s'han tret.

Treure paraules clau

1. A la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, Paraules clau.
  2. Toqueu la paraula clau que vulgueu treure. Toqueu la icona de llapis Opció de configuració d'edició (icona de llapis) i, tot seguit, Treu la paraula clau. Confirmeu que voleu treure la paraula clau en qüestió.

Obtenir idees de paraules clau

1. A la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, Paraules clau.
  2. Toqueu el botó del signe més .
  3. Seleccioneu una campanya i, després, un grup d'anuncis per a la paraula clau nova.
  4. Introduïu un lloc web o una paraula clau que estiguin relacionats amb el vostre producte o servei.
  5. Seleccioneu totes les paraules de la llista que vulgueu utilitzar com a paraules clau.
  6. Toqueu Afegeix i, després, una altra vegada Desa.

Preveure el rendiment de paraules clau

1. A la barra de navegació inferior, toqueu Més i, a continuació, Paraules clau.
  2. Toqueu el botó del signe més .
  3. Seleccioneu una campanya i, després, un grup d'anuncis per a la paraula clau.
  4. Toqueu Afegeix una paraula clau.
  5. Escriviu la paraula o frase que vulgueu tenir com a paraula clau i, tot seguit, trieu el tipus de concordança.
  6. Toqueu la marca de verificació Chrome mobile checkmark icon.
  7. Toqueu Mostra l'impacte estimat. Els resultats indiquen l'efecte que les paraules clau que esteu a punt d'afegir poden tenir el mes següent en la vostra campanya pel que fa a les impressions, als clics i als costos.