Sisällön poissulkemisten määrittäminen Display-kampanjoille

Jotta voit saada kattavan ja yhdistetyn näkymän yleisökohdistukseesi ja jotta sisältökohdistuksen hallinta ja optimointi olisi entistä yksinkertaisempaa, olemme tehneet seuraavia parannuksia Google Adsiin:

Kaikki sisältökohdistustyypit löytyvät reunassa olevasta navigointipaneelin Sisältö-kohdasta

•  Sisältökohdistustyyppien Aiheet, Sijoittelut, Display-/Videomainosten avainsanat ja Poissuljetut on nyt jaoteltu reunassa olevan navigointivalikon Sisältö-välilehdelle. Jos haluat sulkea pois aiheita, sijoitteluita tai Display-/Videomainosten avainsanoja, klikkaa avausnuolta Alanuoli Poissuljetut-termin oikealta puolelta ja valitse poissuljettavat kohteet.

Sisällön poissulkemisten avulla voit estää Display-kampanjoidesi näkymisen sellaisen sisällön yhteydessä, joka ei sovi yhteen brändisi kanssa.

Tässä artikkelissa on ohjeet sisällön poissulkemisten määrittämiseen Display-kampanjoille.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole perehtynyt sisällön poissulkemisiin tai et tiedä, mitkä asetukset sopivat sinulle parhaiten, lue ensin lisätietoja sisällön poissulkemisista.

Ohjeet

Sisällön poissulkemisten määrittäminen Display-kampanjan luomisen yhteydessä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjallesi tavoite. Ellet löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitteen opastusta.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Display. Lisää tarvittavat tiedot kampanjan luomiseksi.
  6. Klikkaa kampanjoiden luomisen Kampanjan asetukset ‑osiosta Lisää asetuksia.
  7. Klikkaa Sisällön poissulkemiset.
  8. Valitse digitaaliset sisältötunnisteet, arkaluontoinen sisältö ja sisältötyypit, jotka haluat sulkea pois kampanjasta.
  9. Jatka kampanjan luomista tavalliseen tapaan.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen Display-kampanjan muokkaamisen yhteydessä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Sisältö.
  3. Klikkaa Poissuljetut.
  4. Klikkaa Poissuljetut-termin oikealla puolella olevaa avausnuolta.
  5. Valitse sisällön poissulkemisen tyyppi (esim. Aiheet, Sijoittelut tai Avainsanat).
  6. Klikkaa sen Display-kampanjan nimeä, jota haluat muokata.
  7. Valitse digitaaliset sisältötunnisteet, arkaluontoinen sisältö ja sisältötyypit, jotka haluat sulkea pois kampanjasta.
  8. Klikkaa Tallenna.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen tilitasolla

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset > Tilin asetukset.
  4. Valitse sisällön poissulkemiset:
    • Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois kaikista tilisi Display-kampanjoista.
    • Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois kaikista tilisi Display-kampanjoista.
  5. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyvä linkki