Sivuston poissulkemisten ja sivustoluokkavaihtoehtojen määrittäminen

Tärkeää: G-mob-mobiilisovellus (muu kuin välimainos) ‑sisällön poissulkeminen poistetaan syyskuussa 2018. Täältä voit lukea, mitä muutoksia kohdistusasetuksiin tulee ja miten voit valmistautua niihin.

Sivuston poissulkemisasetusten avulla voit valita, että mainoksiasi ei näytetä tiettyjen sellaisten verkkosivustojen, videoiden ja mobiilisivustojen yhteydessä, jotka eivät välttämättä sovi brändiisi.

Tämän artikkelin vaiheittaisia ohjeita noudattamalla voit määrittää sisällön poissulkemisia tililläsi.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos et ole perehtynyt sisällön poissulkemisiin tai et tiedä, mitkä asetukset sopivat sinulle parhaiten, lue ensin lisätietoja sisällön poissulkemisista ja sivustoluokkavaihtoehdoista.

Huom. Aiemmassa Google Adsissa näitä asetuksia kutsuttiin Display-verkoston kampanjoiden sivustoluokkavaihtoehdoiksi. Vakiosisältösuodatin otetaan automaattisesti käyttöön videokampanjoissa. Jos haluat ottaa sen pois päältä, siirry Sisällön poissulkemiset ‑paneeliin ja noudata seuraavassa annettavia ohjeita. Lisätietoja vakiosisältösuodattimesta

Sisällön poissulkemisten määrittäminen tilitasolla

Sisällön poissulkemisia voidaan hallinnoida tilitasolla vain uudistuneessa Google Adsissa.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Valitse sivun yläosasta Tilin asetukset.
  5. Avaa Sisällön poissulkemiset ‑paneeli ja toimi seuraavasti:
    1. Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois kaikista Display-verkoston kampanjoista.
    2. Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaalisen sisällön tunnisteet, jotka haluat sulkea pois Display-verkoston kampanjoista.
      Huom. Nämä valinnat vaikuttavat tilisi kaikkiin Display-verkoston kampanjoihin.
  6. Klikkaa Tallenna.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen Display-verkoston kampanjoissa

Kampanjan luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse sitten Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjallesi yksi tai useampi tavoite. Jos et löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitekohtaista opastusta. Jos tämä vaihe ei vastaa tililläsi näkyviä tietoja, valitse ensin kampanjatyyppi ja sitten tavoite. Lisätietoja tavoitteista uudistuneessa Google Adsissa
  5. Valitse kampanjatyypiksi Display-verkosto. Lisää tarvittavat tiedot kampanjan luomiseksi.
  6. Avaa paneeli klikkaamalla Sisällön poissulkemiset. Huom. Vain digitaalisen sisällön tunnisteet ovat käytettävissä, kun luot ensimmäisen kerran Display-verkoston kampanjan.
  7. Valitse digitaalisen sisällön tunnisteet, jotka haluat ottaa käyttöön kampanjassasi.
  8. Luo mainosryhmä ja mainokset (valinnainen).
  9. Valitse Luo kampanja.

Kampanjan muokkaaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa sen Display-verkoston kampanjan nimeä, jota haluat muokata.
  4. Klikkaa Lisäasetukset.
  5. Avaa paneeli klikkaamalla Sisällön poissulkemiset.
  6. Valitse sisällön poissulkemiset, jotka haluat ottaa käyttöön kampanjassasi.
  7. Klikkaa Tallenna