Kohdistus‑ ja havaintoasetusten valitseminen

Kohdistuksen avulla voit määrittää, millaisia yleisöjä haluat tavoittaa tai millaisen sisällön yhteydessä haluat mainostesi näkyvän. Lisäksi voit saada havaintojen avulla tiettyjä ehtoja koskevia raportteja rajoittamatta kampanjan (kampanjatasoista kohdistusta käytettäessä) tai mainosryhmän tavoittavuutta.

Ennen kuin aloitat

Yleiskuvaus kohdistuksesta ja havainnoista on kohdassa Tietoja kohdistus- ja havaintoasetuksista.

Kohdistuksen muokkaaminen

Voit siirtyä Muokkaa kaikkia kohdistuksia ‑sivulle mistä tahansa kohdistustavasta. Klikkaa plusmerkkiä tai kynäkuvaketta ja valitse kampanja tai mainosryhmä. Huom. Kun klikkaat Aiheet, näet oikealla painikkeen, jossa lukee Muokkaa kaikkia kohdistuksia.

Voit valita aiemmin luotujen mainosryhmien kohdistukset ja havainnot Muokkaa kaikkia kohdistuksia ‑sivulta. Sivun avulla voit

• tarkistaa kampanjasi tai mainosryhmäsi kaikki kohdistukset samasta paikasta
  • lisätä ehtoja Kohdistus- ja Lisähavainnot-kohtiin
  • siirtää ehtoja Kohdistus- ja Lisähavainnot-kohtien välillä.

Ohjeet

Näin lisäät aiemmin luotuun mainosryhmään kohdistuksen tai havaintoja:

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Yleisöt, avainsanat ja sisältö ‑valikkoa. Riippuen siitä, mitä haluat muokata, voit:
    1. Klikkaa Hakuavainsanat.
    2. Klikkaa Yleisöt.
    3. Klikkaa Sisältö avataksesi Aiheet- ja Sijoittelu-välilehdet.
  3. Klikkaa plusmerkkiä tai kynäkuvaketta Muokkaa.
  4. Valitse Lisää kohteeseen ‑valikosta Kampanja tai Mainosryhmä ja klikkaa sitten Valitse mainosryhmä tai Valitse kampanja. Valitse ikkunan luettelosta mainosryhmä tai kampanja tai hae mainosryhmää tai kampanjaa nimellä tai tunnuksella.
  5. Näet kaikki tähän mennessä määrittämäsi mainosryhmätason tai kampanjatason kohdistukset.
    • Jos haluat lisätä kohdistuksen, klikkaa avattavasta valikosta Tarkenna kohdistusta.
    • Jos haluat lisätä havaintoja, klikkaa avattavasta valikosta Lisää havaintoja.
  6. Valitse avattavasta valikosta haluamasi tapa.
  7. Valitse lisättävä ehto ja klikkaa Valmis.
  8. Klikkaa sivun alaosasta Tallenna.