Vælg indstillinger for målretning og observationer

Du kan bruge målretning til at angive målgrupper, som du gerne vil nå ud til, eller indhold, hvor du gerne vil have dine annoncer vist. Derudover kan du bruge observationer til at få rapporter baseret på bestemte kriterier uden at begrænse din annoncegruppes rækkevidde.

Før du begynder

Du kan se en generel oversigt over målretning og observationer under Om indstillingerne Målretning og Observationer.

Rediger målretning

Du kan åbne "Rediger hele målretningen" fra enhver målretningsmetode. Klik på knappen med plusset eller blyanten, og vælg en kampagne eller annoncegruppe. Bemærk! Når du klikker på Emner, kan du se en knap til højre kaldet "Rediger hele målretningen".

Hvis du vil vælge målretning og observationer for allerede oprettede annoncegrupper, kan du bruge siden "Rediger hele målretningen". På denne side kan du gøre følgende:

• Se hele din kampagne eller annoncegruppes målretning på ét sted
  • Tilføje kriterier for "Målretning" og "Øvrige observationer"
  • Skifte mellem kriterier for "Målretning" og "Øvrige observationer"

Vejledning

Sådan føjer du målretning eller observationer til en allerede oprettet annoncegruppe:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold, og derefter kan du, afhængigt af hvad du vil redigere, gøre følgende:
    1. Klik på Søgeord til Søgenetværket.
    2. Klik på Målgrupper.
    3. Klik på Indhold for at åbne fanerne "Emner" og "Placering".
  3. Klik på plusknappen eller blyanten Rediger.
  4. I menuen "Føj til" skal du vælge Kampagne eller Annoncegruppe og derefter klikke på Vælg en annoncegruppe eller Vælg en kampagne. I vinduet skal du vælge en annoncegruppe eller en kampagne på listen eller søge efter den ved at indtaste navn eller id.
  5. Du kan se al målretning på annoncegruppe- eller kampagneniveau, som du har oprettet hidtil.
    • Til målretning skal du klikke på rullemenuen Snæver målretning.
    • Til observationer klikker du på rullemenuen Tilføj observationer.
  6. Vælg en metode i rullemenuen.
  7. Vælg de kriterier, som du vil tilføje, og klik på Udfør.
  8. Klik på Gem nederst på siden.