Seleccionar les opcions de configuració Segmentació i Observació

Podeu fer servir la segmentació per especificar públics als quals voleu arribar o continguts en què us agradaria mostrar els vostres anuncis. A més, podeu utilitzar les observacions per obtenir informes sobre criteris concrets sense restringir l'abast de la campanya (en el cas de la segmentació del nivell de campanya) o del grup d'anuncis.

Abans de començar

Per fer-vos una idea general de la segmentació i les observacions, consulteu l'article Sobre les opcions de configuració "Segmentació" i "Observació".

Editar la segmentació

Podeu accedir a "Edita tots els mètodes de segmentació" des de qualsevol mètode de segmentació. Feu clic al botó del signe més o de llapis i seleccioneu una campanya o un grup d’anuncis. Nota: quan feu clic a Temes, veureu un botó a la dreta anomenat "Edita tots els mètodes de segmentació".

Per triar la segmentació i les observacions dels grups d'anuncis existents, podeu utilitzar la pàgina "Edita tots els mètodes de segmentació". En aquesta pàgina podeu:

• Veure tots els mètodes de segmentació de la campanya o dels grups d’anuncis en un sol lloc.
  • Afegir criteris a les opcions "Segmentació" i "Observacions addicionals".
  • Canviar els criteris de les opcions "Segmentació" i "Observacions addicionals".

Instruccions

Com es pot afegir una segmentació o observacions a un grup d'anuncis existent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut i, segons el que vulgueu editar, podeu:
    1. Feu clic a Paraules clau de cerca.
    2. Feu clic a Públics.
    3. Feu clic a Contingut per obrir les pestanyes "Temes" i "Emplaçament".
  3. Feu clic al botó de més o al llapis Edita.
  4. Al menú "Afegeix a", seleccioneu Campanya o Grup d'anuncis i, a continuació, feu clic a Seleccioneu un grup d'anuncis o Seleccioneu una campanya. A la finestra, trieu un grup d’anuncis o una campanya de la llista o cerqueu-los per nom o identificador.
  5. Podeu veure tota la segmentació del nivell de grup d'anuncis o del nivell de campanya que heu configurat fins ara.
    • Per a la segmentació, feu clic al menú desplegable Restringeix la segmentació.
    • Per a les observacions, feu clic al menú desplegable Afegiu observacions.
  6. Seleccioneu un mètode al menú desplegable.
  7. Seleccioneu els criteris que voleu afegir i feu clic a Fet.
  8. Al final de la pàgina, feu clic a Desa.