Använda erbjudandetillägg

Om du vill visa specialreor och specialerbjudanden tillsammans med dina annonser kan du skapa erbjudandetillägg. Då blir det lättare för potentiella kunder att upptäcka dina erbjudanden vilket leder till mer försäljning i ditt företag.

Den här artikeln beskriver hur du skapar erbjudandetillägg som är tillgängliga på alla språk. Information om specialtillfällen och vilka datum de kan visas finns i Om erbjudandetillägg

Anvisningar

Skapa erbjudandetillägg

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Öppna sidmenyn Annonser och tillägg och klicka på Tillägg högst upp.
  3. Klicka på plusknappen  och välj Erbjudandetillägg.
  4. Välj om du vill lägga till erbjudandetillägget i ditt konto, din kampanj eller din annonsgrupp.
  5. Välj vilket tillfälle erbjudandet gäller (valfritt). Detta visas sedan i annonstillägget. Datumen för varje tillfälle avser när tillägget kan visas. Du kan begränsa datumintervallet i Avancerade alternativ. Obs! Erbjudandetillägg för tillfällen med samma annonsgrupp, kampanj eller konto föredras framför erbjudandetillägg utan tillfällen.
  6. Välj språk och valuta för erbjudandet.
  7. Välj att visa en rabatt som ett belopp eller en procentsats som Kampanjtyp.
  8. Ange den produkt eller tjänst som erbjudandet gäller i Objekt.
  9. Ange en Slutlig webbadress som ska visas i annonsen.
  10. Välj typ av Erbjudande och ange eventuella krav för erbjudandet, som specialkod eller utgiftsgräns.
  11. Ange datumen då annonsen ska visas i Erbjudandedatum (valfritt).

Välj valfria inställningar och spara

1. Utöka Avancerade alternativ om du vill ändra datum och tid för när erbjudandetillägget ska kunna visas.
    1. Du kan begränsa datumintervallet, men du kan inte välja datum utanför datumen för erbjudandet. Avmarkera annars erbjudandetillfället och ange start- och slutdatum för när du vill visa erbjudandet.
    2. Du kan också använda Dagar och timmar om du vill välja mer specifika dagar och tider då tillägget ska kunna visas.