Bruk promoteringsutvidelser

Opprett promoteringsutvidelser for å vise spesialtilbud og kampanjer sammen med annonsene dine. Med promoteringsutvidelser skiller kampanjen din seg ut, slik at potensielle kunder kan få øye på gode tilbud og generere nye salg for bedriften din.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du oppretter promoteringsutvidelser, som er tilgjengelige på alle språk. Hvis du vil ha informasjon om spesielle anledninger, og hvilke datoer promoteringsutvidelser kan kjøres på, kan du lese artikkelen Om promoteringsutvidelser.

Veiledning

Slik kan du opprette promoteringsutvidelser

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Gå til Annonser og utvidelser-sidemenyen og klikk på Utvidelser øverst.
  3. Klikk på plussknappen og velg Promoteringsutvidelse.
  4. Du kan velge å legge til promoteringsutvidelsen på konto-, kampanje- eller annonsegruppenivå.
  5. Velg anledningen for kampanjen din (valgfritt). Navnet på anledningen vises i annonseutvidelsen. Utvidelsen er kvalifisert for visning på datoene for den aktuelle anledningen. For å avgrense denne datoperioden bruker du de avanserte alternativene. Merk: Promoteringsutvidelser for anledninger med samme annonsegruppe, kampanje eller konto foretrekkes fremfor promoteringsutvidelser som ikke er relatert til anledningen.
  6. Velg språk og valuta for kampanjen din.
  7. Velg Markedsføringstype for å angi om du vil vise rabatten som et pengebeløp eller en prosentandel.
  8. Skriv inn navnet på produktet eller tjenesten du tilbyr.
  9. Skriv inn den endelige nettadressen som skal vises i annonsen din.
  10. Velg typen tilbud, og angi eventuelle krav i kampanjen din, for eksempel en spesiell kode eller en kostnadsgrense.
  11. I Promoteringsdatoer-feltet (valgfritt) kan du skrive inn datoene du vil vise i annonsen.
Merk: For at promoteringsutvidelser som er relatert til en spesiell anledning, skal kunne vises, må de opprettes eller redigeres innen seks måneder etter startdatoen.

Velg valgfrie innstillinger og lagre

1. Vis Avanserte alternativer for å endre datoene og tidspunktene da promoteringsutvidelsen din er kvalifisert for visning.
    1. Du kan begrense datoperioden, men du kan ikke velge datoer utenfor datoperioden for anledningen. Du kan alternativt fjerne anledningen og selv skrive inn startdato og sluttdato for kampanjen.
    2. Under «Dager og klokkeslett» kan du også velge flere spesifikke dager og tidspunkter da utvidelsen din er kvalifisert for visning.