Promotie-extensies gebruiken

Maak promotie-extensies om uitverkopen en speciale aanbiedingen bij uw advertenties weer te geven. Promotie-extensies maken uw aanbieding opvallender zodat potentiële klanten goede deals kunnen vinden en nieuwe verkoop voor uw bedrijf kunnen genereren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u promotie-extensies maakt (beschikbaar in alle talen). Voor informatie over speciale gelegenheden en datums die beschikbaar zijn voor gebruik leest u Over promotie-extensies

Instructies

Promotie-extensies maken

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Ga naar het paginamenu Advertenties en extensies en klik bovenaan op Extensies.
  3. Klik op de plusknop en selecteer Promotie-extensie.
  4. Kies of u de promotie-extensie wilt toevoegen aan uw account, campagne of advertentiegroep.
  5. Selecteer de gelegenheid voor uw promotie (optioneel). De naam van de gelegenheid wordt in uw advertentie-extensie weergegeven. De datums bij een gelegenheid geven aan wanneer uw extensie in aanmerking komt voor weergave. Gebruik de Geavanceerde opties om deze periode in te korten. Opmerking: Promotie-extensies voor gelegenheden binnen dezelfde advertentiegroep, dezelfde campagne of hetzelfde account krijgen de voorkeur boven promotie-extensies die niet voor gelegenheden zijn bedoeld.
  6. Selecteer de taal en valuta voor uw promotie.
  7. Stel in of u een bedrag of een percentage voor de korting wilt gebruiken als Promotietype.
  8. Voer bij Item de naam in van uw aangeboden product of service.
  9. Voer de Uiteindelijke URL in die in uw advertentie wordt weergegeven.
  10. Selecteer het type Aanbieding in en voer eventuele vereisten voor uw promotie in, zoals een speciale code of bestedingslimiet.
  11. Voer bij Promotiedatums (optioneel) de datums in die u wilt weergeven in uw advertentie.

Optionele instellingen kiezen en opslaan

1. Vouw Geavanceerde opties uit om de datums en tijdstippen te wijzigen dat uw promotie-extensie in aanmerking komt voor weergave.
    1. U kunt de periode inkorten, maar u kunt geen datums buiten de periode van de gelegenheid selecteren. Als u dat wel wilt doen, maakt u de selectie van de gelegenheid ongedaan en voert u de start- en einddatum van uw promotie in.
    2. U kunt ook 'Dagen en uren' gebruiken om de dagen en tijden te kiezen wanneer uw extensie in aanmerking kan komen voor weergave.