Tarjouslaajennusten käyttäminen

Jos haluat näyttää mainoksissasi erikoisalennuksia ja ‑tarjouksia, ota käyttöön tarjouslaajennukset. Tarjouslaajennusten ansiosta tarjouksesi erottuvat joukosta, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat löytää hyviä tarjouksia ja yrityksesi myynti voi kasvaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tarjouslaajennuksia luodaan. Tarjouslaajennukset ovat käytettävissä kaikilla kielillä. Tietoja ajankohdista, jolloin näitä laajennuksia voidaan näyttää, on artikkelissa Tietoja tarjouslaajennuksista

Ohjeet

Tarjouslaajennusten luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Siirry Mainos ja laajennukset ‑sivuvalikkoon ja valitse yläreunasta Laajennukset.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse Tarjouslaajennus.
  4. Valitse, haluatko lisätä tarjouslaajennuksen tili-, kampanja- vai mainosryhmätasolle.
  5. Valitse tarjoukseen liittyvä tilaisuus (valinnainen). Tilaisuuden nimi näkyy tarjouslaajennuksessasi. Tilaisuuden ajankohta määrittää, milloin laajennuksesi voidaan näyttää. Voit rajata ajanjaksoa Lisäasetukset-kohdassa. Huom. Jos tarjouslaajennuksilla on sama mainosryhmä, kampanja tai tili, tilaisuuksien tarjouslaajennukset katsotaan ensisijaisiksi sellaisiin tarjouslaajennuksiin nähden, jotka eivät liity tilaisuuksiin.
  6. Valitse tarjouksen kieli ja valuutta
  7. Valitse Mainoskampanjan tyypiksi rahallinen tai prosenttialennus.
  8. Anna tarjoamasi tuotteen tai palvelun Nimike.
  9. Anna Lopullinen URL, joka näkyy mainoksessasi.
  10. Valitse Tarjouksen tyyppi ja lisää mahdolliset vaatimukset, kuten erikoiskoodi tai kulutusraja.
  11. Lisää Tarjouksen päivämäärät ‑kohtaan (valinnainen) ajanjakso, jona haluat mainoksesi näkyvän.

Lisäasetusten valitseminen ja tietojen tallentaminen

1. Laajenna Lisäasetuksia, kun haluat muuttaa päivämääriä ja kellonaikoja, jolloin tarjouslaajennuksesi voidaan näyttää.
    1. Voit rajata ajanjaksoa, mutta et voi valita tilaisuuden ajanjakson ulkopuolisia päivämääriä. Voit sen sijaan poistaa tilaisuuden valinnan ja lisätä tarjouksellesi haluamasi alkamis- ja päättymispäivän.
    2. Päivät ja tunnit ‑asetuksen avulla voit valita tarkemmin päivät ja kellonajat, jolloin laajennuksesi voidaan näyttää.