Brug af promoveringsudvidelser

Hvis du vil vise udsalg og andre tilbud i dine annoncer, kan du oprette promoveringsudvidelser. Med promoveringsudvidelser fremhæves dit tilbud, så potentielle kunder får øje på dine gode tilbud og genererer nyt salg til din virksomhed.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du opretter promoveringsudvidelser, som er tilgængelige på alle sprog. Læs Om promoveringsudvidelser for at få flere oplysninger om særlige anledninger og datoer, hvor de er tilgængelige.

Vejledning

Sådan opretter du promoveringsudvidelser

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Gå til sidemenuen Annonce og udvidelser, og klik på Udvidelser foroven.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Promoveringsudvidelse.
  4. Vælg, om promoveringsudvidelsen skal tilføjes på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau.
  5. Vælg anledningen til din promovering (valgfrit). Navnet på anledningen vises i din annonceudvidelse. Datoerne for den pågældende anledning angiver, hvornår din udvidelse kan være kvalificeret til at blive vist. Du kan indsnævre dette datointerval ved hjælp af de Avancerede valgmuligheder. Bemærk! Promoveringsudvidelser for situationer med den samme annoncegruppe, kampagne eller konto prioriteres højere end øvrige promoveringsudvidelser.
  6. Vælg Sprog og Valuta til din promovering.
  7. Vælg at vise rabatten som et beløb eller en procentdel i Promoveringstype.
  8. Angiv navnet på din Vare, dvs. det produkt eller den tjeneste, du tilbyder.
  9. Angiv en Endelig webadresse, som skal vises i din annonce.
  10. Vælg typen af Tilbud, og angiv eventuelle betingelser i forbindelse med promoveringen, f.eks. en rabatkode eller et krav om minimumkøb.
  11. I Promoveringsdatoer (valgfrit) kan du angive de datoer, hvor du vil vise i din annonce.

Vælg supplerende indstillinger, og gem

1. Udvid Avancerede valgmuligheder, hvis du vil ændre datoer og tidspunkter for, hvornår din promoveringsudvidelse er kvalificeret til at blive vist.
    1. Du kan indsnævre datointervallet, men du kan ikke vælge datoer uden for det datointerval, der er tilknyttet den valgte anledning. Hvis du vil gøre dette, skal du fravælge anledningen og angive startdato og slutdato for, hvornår du vil køre din kampagne.
    2. Du kan også bruge "Dage og klokkeslæt" til at vælge mere specifikke dage og tidspunkter for, hvornår din udvidelse kan være kvalificeret til at blive vist.