Om promoveringsudvidelser

Promoveringsudvidelser kan føje ekstra værdi til dine tekstannoncer på Søgenetværket ved at fremhæve dine tilbud og promoveringer over for personer, der søger efter de bedste tilbud, som din virksomhed har at tilbyde. I denne artikel kan du læse om fordelene ved promoveringsudvidelser, og hvordan de vises sammen med dine søgeannoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dem, i artiklen Brug af promoveringsudvidelser.

Sådan vises de

Promoveringsudvidelser vises under din annonce i et letlæseligt format, der fanger opmærksomheden hos dine potentielle kunder.

Den særlige anledning, som du vælger, f.eks. "Skolestart" eller "Mors dag", vises som en etiket med fed skrift ud for din promoveringstekst.

Udvidelsen viser også op til 2 tekstlinjer med oplysninger om din promovering. Potentielle kunder kan nemt få øje på tilbuddet i promoveringsudvidelsen, da det skiller sig ud fra den primære annoncetekst. Når nogen klikker eller trykker på udvidelsen, ledes de direkte til det sted på dit website, der indeholder det særtilbud, som fangede deres interesse.

Promoveringsudvidelser kan vise dine tilbud i forskellige formater – til mobilenheder og computere – på Søgenetværket. De vises i annoncer øverst og nederst i Googles søgeresultater.

Hvornår de kan bruges

Brug promoveringsudvidelser til at tiltrække kunder, der søger efter udsalg og andre tilbud, der er relevante for din virksomhed. Promoveringsudvidelser er velegnede til brug i forbindelse med helligdage og andre mærkedage eller særlige begivenheder, f.eks. skolestart og Black Friday.

Brug promoveringsudvidelser til at inkludere en rabat på dine produkter eller tjenester – den angives som et beløb eller en procentdel. Du kan også inkludere eventuelle betingelser angående promoveringen, f.eks. en rabatkode eller et krav om minimumkøb.

Fordele

Her er et par gode grunde til, at du bør overveje at tilføje promoveringsudvidelser i dine annoncer:

• Nem opdatering: Vælg fra en liste over forhåndsudfyldte anledninger. Du behøver ikke at oprette nye tekstannoncer for at holde dem opdateret med udsalg og andre tilbud, der er knyttet til forskellige tidspunkter.
  • Rediger din udvidelse uden at miste data: Rediger din promoveringsudvidelse uden at nulstille effektivitetsstatistikkerne.
  • Mobilforetrukken: Vælg, om du foretrækker at vise dine promoveringsudvidelser på mobilenheder.
  • Fleksibel planlægning: Vælg at vise dine promoveringsudvidelser inden for de datoer, der er tilknyttet den valgte anledning, eller angiv datoer, ugedage eller tidspunkter på dagen, hvor din promoveringsudvidelser er kvalificeret til at blive vist.

Kontoniveauer

Du kan tilføje promoveringsudvidelser på konto-, kampagne- eller annoncegruppeniveau. Hvis du opretter promoveringsudvidelser på forskellige niveauer (konto, kampagne eller annoncegruppe), er det den mest specifikke, der anvendes. Det betyder, at hvis du føjer promoveringsudvidelser til en annoncegruppe, vises disse udvidelser i stedet for dine promoveringsudvidelser på kampagne- eller kontoniveau. På samme måde tilsidesætter udvidelser på kampagneniveau udvidelser på kontoniveau.

Prisen for klik

Det er gratis at tilføje promoveringsudvidelser – du bliver kun debiteret for klik fra personer, der ser din annonce. Prisen for et klik på en promoveringsudvidelse svarer til prisen for et klik på overskriften i den samme annonce. Du vil med andre ord blive debiteret det samme beløb, uanset hvilket link i samme annonce en person klikker på. Promoveringsudvidelser giver dine kunder flere muligheder for at klikke på og i din annonce, men du vil ikke blive opkrævet betaling for mere end to klik pr. annonceeksponering. Hvis en bruger hurtigt klikker på mere end ét link, mens vedkommende ser en annonce, behandles dette dog som et "andet klik", og du debiteres ikke for det.

Anledninger til dine promoveringer

Se, hvilke anledninger og datoer der er tilgængelige til promoveringsudvidelser:

Anledninger Startdato Slutdato
Nytår 1. dec. 28. feb.
2. juledag 15. dec. 15. jan.
Helligtrekongersdag 15. dec. 31. jan.
Kinesisk nytår 15. jan. 1. mar.
Valentinsdag 15. jan. 28. feb.
Karneval 1. feb. 31. mar.
Holi 1. feb. 31. mar.
Kvindernes internationale kampdag 15. feb. 31. mar.
Jødisk påskefest 15. feb. 1. maj
Påske 1. mar. 30. apr.
Forældredag 15. apr. 1. aug.
Labor Day* 15. apr. 15. sep.
Rosh Hashanah 15. aug. 1. nov.
Diwali 1. sep. 1. dec.
Navratri 15. sep. 31. okt.
Halloween** 1. okt. 15. nov.
Singles Day 15. okt. 30. nov.
Black Friday 15. okt. 15. dec.
Cyber Monday 15. okt. 15. dec.
Jul 1. nov. 15. jan.
Sankt Nikolaus dag 1. nov. 31. dec.
Hanukkah 15. nov. 31. jan.
Skolestart Alle Alle
Mors dag Alle Alle
Fars dag Alle Alle
Uafhængighedsdag Alle Alle
Nationaldag Alle Alle
Sæsonafslutning Alle Alle
Vinterudsalg Alle Alle
Sommerudsalg Alle Alle
Efterårsudsalg Alle Alle
Forårsudsalg Alle Alle
Ramadan Alle Alle
Eid al-Fitr Alle Alle
Eid al-Adha Alle Alle

* Ikke tilgængelig på hollandsk, norsk, hebraisk og japansk
** Ikke tilgængelig på malajisk, polsk og hebraisk

Tilgængelig på japansk

Anledning Startdato Slutdato
Nytårsgave 1. nov. 31. dec.

Tilgængelig på thailandsk

Anledning Startdato Slutdato
Songkran 15. mar. 1. maj