Sovelluslaajennusten käyttö

Sovelluslaajennusten avulla voit näyttää tekstimainoksissa linkin mobiili- tai tablettisovellukseen.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Varmista ennen laajennuksen määrittämistä, että käytettävissäsi on kaikki seuraavista:

• mobiilisovellus, joka on saatavana Google Playsta tai Applen App Storesta
  • mobiilisovelluksesi tunnus (iOS) tai pakkauksen nimi (Android)
  • sovelluskaupan sen sivun URL-osoite, jolta käyttäjät saavat lisätietoja sovelluksestasi ja voivat asentaa sen.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit lisätä sovelluslaajennuksen mainoksiisi tili-, kampanja- tai mainosryhmätasolla.

Ohjeet

Sovelluslaajennusten luominen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja valitse sivun yläreunasta Laajennukset.
  3. Klikkaa pluspainiketta
  4. Valitse avattavasta valikosta Sovelluslaajennus.
  5. Valitse avattavasta valikosta, haluatko käyttää sovelluslaajennustasi tilin, kampanjan vai mainosryhmän tasolla.
  6. Valitse Luo uusi sovelluslaajennus tai Käytä aiemmin luotuja sovelluslaajennuksia.
  7. Kirjoita sovelluksen nimi hakukenttään. Voit valita sovelluksen Android- tai iOS-version.
  8. Kirjoita linkkiteksti, jonka haluat näkyvän toimintakehotuksessasi.
  9. Voit myös lisätä muokattuja seurantaparametreja tai määrittää aloitus- ja lopetuspäivämääriä ja päivittäisiä aikatauluja sovelluslaajennuksellesi.
  10. Valitse Tallenna.