Sovelluslaajennusten käyttö

Sovelluslaajennusten avulla voit näyttää tekstimainoksissa linkin mobiili- tai tablettisovellukseen.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Varmista ennen laajennuksen määrittämistä, että käytettävissäsi on kaikki seuraavista:

• mobiilisovellus, joka on saatavana Google Playsta tai Applen App Storesta
  • mobiilisovelluksesi tunnus (iOS) tai pakkauksen nimi (Android)
  • URL-osoite sovelluskaupan sivulle, jolta käyttäjät voivat asentaa sovelluksesi ja saada siitä lisätietoja.

Jos täytät nämä vaatimukset, voit lisätä sovelluslaajennuksen tilisi, kampanjasi tai mainosryhmäsi mainoksiin.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Sovelluslaajennusten luominen

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Jos haluat rajata sovelluslaajennuksen käytön tiettyyn kampanjaan tai mainosryhmään, valitse haluamasi kohde vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista.
  3. Klikkaa Mainoslaajennukset-välilehteä.
  4. Valitse avattavasta valikosta Näytä: Sovelluslaajennukset.
  5. Klikkaa + Laajennus.
  6. Valitse + Uusi sovellus.
  7. Valitse mobiilisovelluksen käyttöjärjestelmä (Android tai iOS).
  8. Kirjoita Android-paketin nimi tai iOS-sovelluksen tunnus Sovellustunnus-kenttään.
    1. Android-sovelluksen paketin nimi näkyy sovelluksen Google Play ‑URL-osoitteen "id="-kohdan jäljessä (esim. http://play.google.com/store/apps/details?id=com.esimerkki.sovelluksennimi).
    2. iOS-järjestelmässä sovelluksen tunnus näkyy Applen App Storessa sovelluksen URL-osoitteen "id"-kohdan jäljessä (esim. http://itunes.apple.com/us/app/esimerkki-sovelluksen-nimi/id#########).
  9. Kirjoita linkkiteksti, jonka haluat näkyvän sovelluskuvakkeesi vieressä. Anna myös sovelluskaupan URL-osoite, joka johtaa sovelluksen asennuslinkin sisältävälle sivulle.
  10. Jos haluat sovelluslaajennuksesi näkyvän vain matkapuhelimilla, valitse Sulje pois tabletit ‑vaihtoehto.
  11. Jos haluat rajoittaa laajennuksen näyttöaikaa mainoksessasi (eli jos esimerkiksi haluat laajennuksen näkyvän vain tiettyinä viikonpäivinä tai kellonaikoina), klikkaa Aloitus- ja lopetuspäivät, ajoitus ja valitse haluamasi ajoitus.
  12. Luo sovelluslaajennuksesi teksti klikkaamalla Tallenna.
  13. Klikkaa uudelleen Tallenna, niin sovelluslaajennusta käytetään tililläsi tai valitsemassasi kampanjassa tai mainosryhmässä.