Brug appudvidelser

Appudvidelser giver dig mulighed for at linke til din mobil- eller tabletapp i dine tekstannoncer.

Før du begynder

Sørg for, at du har disse ting på plads, inden du konfigurerer en udvidelse:

• En mobilapp, der er aktiv i Google Play eller Apple App Store
  • Pakkenavnet (Android) eller app-id'et (iOS) til din mobilapp
  • Webadressen på den side i appbutikken, hvor brugerne kan få flere oplysninger om appen eller klikke for at installere den.

Hvis du har styr på alle ovenstående punkter, kan du føje en appudvidelse til annoncerne på din konto, i din kampagne eller i din annoncegruppe:

Vejledning

Opret appudvidelser

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og udvidelser i sidemenuen, og vælg Udvidelser øverst på siden.
  3. Klik på plusknappen.
  4. Vælg Appudvidelse på rullemenuen.
  5. Vælg på rullemenuen, om din appudvidelse skal vises på Kontoniveau, Kampagneniveau eller Annoncegruppeniveau.
  6. Vælg "Opret ny" (appudvidelse) eller "Brug en allerede oprettet" (appudvidelse).
  7. Indtast din apps navn i søgefeltet. Du kan vælge mellem "Android"- og "IOS" -versionen af ​​appen.
  8. Angiv den "Linktekst", der skal vises som din opfordring til handling.
  9. Du kan også vælge at tilføje tilpassede sporingsparametre eller angive start- og slutdato samt daglige tidsplaner for din appudvidelse.
  10. Klik på Gem.