Sijoittelujen poissulkeminen tilitasolla

Samaan tapaan kuin voit näyttää mainoksiasi Google Display ‑verkostossa ja YouTubessa kohdistamalla niitä sijoitteluihin, kuten tietyille sivuille, sivustoille, mobiilisovelluksiin ja videoihin, voit myös sulkea pois sijoitteluja, joissa et halua mainostesi näkyvän. Saatat erityisesti haluta sulkea pois verkkosivustoja tai verkkotunnuksia, jotka eivät ole brändiisi sopivia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda tilitason sijoittelujen poissulkemisia, jotka estävät mainostesi näkymisen tietyissä sijoitteluissa Display-verkostossa tai YouTubessa ja jotka ohittavat kampanjatason sijoitteluun kohdistamisen.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Seuraavassa on tärkeää tietoa tilitason poissulkemisista

Aliverkkotunnukset: Kun luot sijoittelun poissulkemisen, voit sulkea pois myös sijoitteluun liittyvät aliverkkotunnukset, alisivustot ja alisivut jättämällä pois www.-merkkijonon. Jos siis suljet pois sijoittelun example.com, suljet automaattisesti pois myös seuraavat sijoittelut: kauppa.example.com (aliverkkotunnus), example.com/kauppa (alisivusto) ja example.com/kauppa.html (alisivu). Jos taas et poista www.-merkkijonoa ja suljet pois sijoittelun www.example.com, poissulkeminen ei koske aliverkkotunnuksia, alisivustoja ja alisivuja.

Maakohtaiset verkkotunnukset: Maakohtaiset verkkotunnukset edellyttävät erillisiä poissulkemisia. Jos haluat poissulkea esimerkiksi verkkotunnukset example.com ja example.co.uk, sinun on lisättävä molemmat sijoittelun poissulkemiseen.

Rajoitukset: Voit antaa enintään 20 000:tta sijoittelun poissulkemista kerrallaan ja yhteensä enintään 65 000:tta sijoittelun poissulkemista tiliä kohden. Sijoittelun poissulkemisten lisäksi voit käyttää sivustoluokkien ja sisällön poissulkemisia. Lue lisätietoja sivustoluokkavaihtoehdoista ja sisällön poissulkemisista.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Valitse Kampanjat-välilehti.
  2. Klikkaa vasemmanpuoleisesta siirtymispalkista Jaettu kirjasto.
  3. Valitse Tilin sijoittelujen poissulkemiset ja valitse + Lisää.
  4. Anna URL-osoite, jossa haluat estää mainostesi näkymisen. Varmista, että URL-osoite on annettu oikein, ja jätä pois www-osa.
  5. Valitse Tallenna.

Voit vahvistaa sijoittelun poissulkemisen Muutoshistoria-kohdassa, kun tarkastelet muutoksiasi tilitasolla. Uudet sijoittelun poissulkemiset otetaan yleensä käyttöön 12 tunnin kuluessa.