Showcase Shopping ‑mainoksen rakenne

Showcase Shopping ‑mainoksilla voit auttaa käyttäjiä tutustumaan brändiisi ja tuotteisiisi. Showcase Shopping ‑mainosten avulla voit esitellä brändiäsi tai yritystäsi ryhmittelemällä ja esittämällä yhdessä toisiinsa liittyviä tuotteita. Nämä mainokset auttavat käyttäjää ostospaikkaa koskevissa päätöksissä, kun he tekevät hakuja yleisillä hakutermeillä, kuten termillä "reput" tai "huonekalut".

Showcase Shopping ‑mainokset ovat käytettävissä seuraavissa maissa:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Saksa
  • Ranska
  • Hongkong
  • Irlanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Malesia
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Filippiinit
  • Singapore
  • Etelä-Afrikka
  • Ruotsi
  • Taiwan
  • Arabiemiirikunnat
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat

Voit luoda Showcase Shopping ‑mainoksia Google Adsissa ja Google Ads ‑sovellusliittymässä (AdWords‑sovellusliittymä). Jos haluat mainostaa yksittäisiä tuotteita, tutustu Shopping-tuotemainoksiin

Tässä artikkelissa on tietoja Showcase Shopping ‑mainoksista.

31.10.2018 alkaen rajoitamme sellaisten toimittajien määrää, joiden klikkaustenmittausratkaisuja mainostajat voivat käyttää tiettyjen mainosinteraktiotapahtumien mittaamiseen Googlen hostaamissa verkko-omaisuuksissa Tämä koskee Showcase Shopping ‑mainoksia, paikallisten tuotteiden mainoksia (LIA) ja automainoksia. Jotta mainoksiasi ei näytettäisi ilman mittausta, Google Ads ‑tiimi on keskeyttänyt kaikki mainosryhmät, joista lähetetään kolmannen osapuolen kutsuja ei-hyväksytyille palveluntarjoajille.

Jos tiliäsi ei ole valtuutettu jatkamaan näiden mainosten näyttämistä, aiemmin luodut mainokset keskeytetään, jotta niitä ei näytettäisi ilman mittausta.

Lisätietoja klikkaustenmittauspalvelujen tarjoajien suorittamasta mainosinteraktioiden mittaamisesta Googlen hostaamilla sivuilla

Esimerkki: Oletetaan, että myyt uima-asuja ja haluat mainostaa miesten uimashortseja hakevalle asiakkaalle uimashortseja sisältävää sivuasi ja kaikkia hakuun liittyviä tuotteita. Voit luoda Showcase Shopping ‑mainoksen, jossa näkyvät kaikki tarjoamasi tämän kategorian tuotteet.

Edut

• Näytä mainoksia, jotka auttavat käyttäjiä ostospaikkaa koskevissa päätöksissä. Google Shopping ‑haut sisältävät usein laajoja hakutermejä, joissa ei mainita tiettyä brändiä tai tuotetta. Haku saattaa esimerkiksi koskea naisten urheiluvaatteita tai olohuonekalusteita. Tällaiset haut ovat tavallisesti laajoja. Ne ovat myös yleensä merkki siitä, että henkilö ei ole vielä tehnyt päätöstä siitä, minkä tuotteen hän ostaa ja mistä. Näyttämällä Showcase Shopping ‑mainoksia voit tavoittaa nämä potentiaaliset asiakkaat ja esitellä heille brändiäsi ja tuotteitasi, kun he vielä harkitsevat ostoa.
  • Valitse mainoksessa näytettävät tuotteet. Voit valita tuotteet, jotka näytetään Showcase Shopping ‑mainoksessa. Voit näyttää esimerkiksi menekki- tai kausituotteitasi.
  • Seuraa reaaliaikaisesti sitoutumisia ja konversioita, jotka ovat seurausta Showcase Shopping ‑mainoksistasi. Voit seurata mainostesi kehitystä käyttämällä kattavia raportointityökaluja.

Toimintaperiaate

Showcase Shopping ‑mainos näytetään Googlessa, kun käyttäjä tekee haun yleisluontoisella hakutermillä, kuten termillä "reput". Showcase Shopping ‑mainos sisältää hakuun liittyviä tuotteita ja lifestyle-kuvia, jotka olet valinnut kuvaamaan brändiäsi tai yritystäsi.

Kun käyttäjä klikkaa Showcase Shopping ‑mainosta, mainos laajenee ja näyttää tuotteet, jotka ovat käyttäjän hakutermien kannalta kaikkein osuvimpia ja jotka olet yhdistänyt mainokseen tuoteryhmien avulla. Voit mainostaa Showcase Shopping ‑mainoksen avulla muutamaa kymmentä tuotetta tai yhtä mainosjakaumasi koko luokkaa.

Suosittelemme, että aloitat suurella tuotejoukolla (sadoilla tuotteilla) ja siirryt pienempiin ryhmiin sitä mukaa kuin selvität, mitkä toimivat hyvin. Tuoteryhmät-sivun Aktiiviset tuotteet ‑sarakkeesta näet, miten monta tuotetta on kohdistettuna Showcase-mainosryhmässä.

Luo mainoksia liiketoimintatavoitteidesi mukaan. Mitä enemmän mainoksia luot, sitä paremmat mahdollisuudet mainoksillasi on näkyä useiden erilaisten hakujen yhteydessä.

Hintatarjoukset

Showcase Shopping ‑mainoksille on käytettävissä kolme hintatarjousvaihtoehtoa:

1. Korkeimman CPE-hinnan (hinta per aktivoituminen) hintatarjoukset: määrität suurimman summan, jonka olet valmis maksamaan sitoutumisesta. Sinua veloitetaan vain silloin, kun joku klikkaa Showcase-mainoksen Käy kauppiaan sivustolla ‑linkkiä tai laajentaa Showcase Shopping ‑mainoksen ja joko viettää 10 sekuntia mainoksen parissa tai klikkaa laajennetussa mainoksessa olevaa tuotetta tai linkkiä. Lisätietoja aktivoitumismittareista
  2. Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjoukset: hintatarjoukset määritetään automaattisesti siten, että Showcase Shopping ‑mainoksesi saavat budjetillasi mahdollisimman paljon aktivoitumisia. Lisätietoja Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategiasta
    • Huom. Toisin kuin Shopping-tuotemainoksissa, joiden hintatarjoukset määritetään tuoteryhmäkohtaisesti, Showcase Shopping ‑mainoksen hintatarjous määritetään mainoksesi sisältävälle mainosryhmälle.
  3. Tavoiteltu mainostuotto ‑hintatarjoukset: Tämän Google Adsin Smart Bidding ‑strategian avulla voit parantaa konversioarvoa tai myyntituloja sekä saavuttaa määrittäsi tavoitellun mainostuoton. Lisätietoja tavoitellun mainostuoton hintatarjouksista