Betalingsprofil

I betalingsprofilen (tidligere kalt «kunden som skal faktureres») lagres informasjon om enkeltpersonen eller organisasjonen som er juridisk ansvarlig for kostnadene som påløper i en Google Ads-konto.

Betalingsprofilen inneholder kontaktinformasjon, betalingsmåter og -innstillinger samt en unik numerisk ID som vises på kontofakturaer og i andre dokumenter.

Én betalingsprofil kan brukes med flere Google Ads-kontoer og med andre Google-produkter.

Mer om betalingsprofiler