Perfil de pagaments

El perfil de pagaments (anteriorment, "client de facturació") desa detalls sobre la persona o l'organització que té la responsabilitat legal dels costos que genera un compte de Google Ads.

Inclou les dades de contacte, les formes i configuracions de pagament, i un identificador numèric únic que es mostra a les factures del compte i en altres documents.

Un perfil de pagaments pot utilitzar-se amb diversos comptes de Google Ads i amb altres productes de Google.

Més informació sobre els perfils de pagaments

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now