De weergavesnelheid voor advertenties instellen

U kunt medebepalen hoe lang uw budget meegaat door een standaard- of een versnelde weergavesnelheid voor advertenties in te stellen. De standaardweergavesnelheid is de standaardinstelling voor alle campagnes, waarbij ernaar wordt gestreefd om uw budget gelijkmatig te verdelen over de hele dag. Bij de versnelde weergave wordt uw budget sneller uitgegeven, meestal aan het begin van de dag.

Als uw campagne wordt beperkt door het budget, kan het gemiddelde dagbudget aan het begin van de dag al volledig zijn uitgegeven waardoor uw advertenties niet meer worden weergegeven. Daarom wordt versnelde weergave niet aanbevolen voor de meeste adverteerders. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de weergavesnelheid van advertenties instelt voor uw campagnes.

Een weergavesnelheid instellen voor een enkele campagne:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Campagnes.
  3. Klik op de campagne waarvoor u een weergavesnelheid wilt instellen.
  4. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen.
  5. Klik om het venster Dagbudget te openen en klik op Weergavesnelheid
  6. Selecteer Standaard of Versneld
  7. Klik op Opslaan

Een weergavesnelheid instellen voor meerdere campagnes tegelijk:

1. Log in op uw Google Ads-account
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Campagnes.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de vakjes naast de campagnes waarvoor u een weergavesnelheid wilt instellen.
  5. Klik op Bewerken in de linkerbovenhoek boven uw campagnes en selecteer 'Weergavesnelheid wijzigen'.
  6. Selecteer Standaard of Versneld
  7. Klik op Voorbeeld om te zien hoe de weergavesnelheid van uw campagnes wordt gewijzigd (aanbevolen).
  8. Klik op Toepassen