Mainosten näyttötavan määrittäminen

Määrittämällä mainosten näyttötavaksi normaalin tai nopeutetun näytön voit vaikuttaa siihen, kuinka kauan budjettisi riittää. Kaikkien kampanjoiden oletusasetuksena on normaali näyttö. Se pyrkii jakamaan budjetin tasaisesti koko päivälle. Nopeutettu näyttö kuluttaa päiväbudjetin paljon nopeammin, yleensä päivän alkupuolella.

Jos kampanjallasi on rajallinen budjetti, kampanja voi käyttää keskimääräisen päiväbudjetin loppuun jo aikaisin päivällä, minkä seurauksena mainoksiasi ei näytetä loppupäivästä. Tämän takia nopeutetun näytön käyttöä ei suositella useimmille mainostajille. Tässä artikkelissa kerrotaan kampanjoiden mainosten näyttötapojen määrittämisestä.

Vuodesta 2019 alkaen nopeutettua näyttöä ei ole voinut käyttää Hakukampanjoissa, Shopping-kampanjoissa eikä jaettujen budjettien kanssa. Huhtikuusta 2020 alkaen nopeutettua näyttöä ei voi enää käyttää Google Ads ‑kampanjatyyppien kanssa.

Voit määrittää yksittäisen kampanjan näyttötavan seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa kampanjaa, jonka näyttötavan haluat määrittää.
  4. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset
  5. Avaa Päiväbudjetti-ikkuna ja valitse Näyttötapa
  6. Valitse Normaali tai Nopeutettu
  7. Klikkaa Tallenna

Voit määrittää näyttötavan useille kampanjoille kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse valintaruudut niiden kampanjoiden vierestä, joille haluat määrittää näyttötavan.
  5. Valitse kampanjoiden yläpuolella vasemmasta yläkulmasta Muokkaa ja sen jälkeen Muuta näyttötapaa.
  6. Valitse Normaali tai Nopeutettu
  7. Klikkaamalla Esikatselu näet, miten kampanjoiden näyttötapa muuttuu (suositus).
  8. Klikkaa Käytä

Aiheeseen liittyvä linkki