Mainosten näyttötavan määrittäminen

Määrittämällä mainosten näyttötavaksi normaali tai nopeutettu voit vaikuttaa siihen, kuinka kauan budjettisi riittää. Kaikkien kampanjoiden oletusasetuksena on normaali näyttö. Se pyrkii jakamaan budjetin tasaisesti koko päivälle. Nopeutettu näyttö kuluttaa päiväbudjetin paljon nopeammin, yleensä päivän alkupuolella.

Jos kampanjallasi on rajallinen budjetti, kampanja voi käyttää keskimääräisen päiväbudjetin loppuun jo aikaisin päivällä ja aiheuttaa sen, että mainoksiasi ei enää näytetä. Tämän takia nopeutetun näytön käyttöä ei suositella useimmille mainostajille. Tässä artikkelissa kerrotaan kampanjoiden mainosten näyttötapojen määrittämisestä.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Voit määrittää yksittäisen kampanjan jakelutavan seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa kampanjaa, jolle haluat määrittää jakelutavan.
  4. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  5. Avaa Päiväbudjetti-ikkuna ja valitse Jakelutapa
  6. Valitse Normaali tai Nopeutettu
  7. Valitse Tallenna

Voit määrittää jakelutavan useille kampanjoille kerralla seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse valintaruudut niiden kampanjoiden vierestä, joille haluat määrittää jakelutavan.
  5. Valitse kampanjoiden yläpuolella vasemmasta yläkulmasta Muokkaa ja sen jälkeen Muuta jakelutapaa.
  6. Valitse Normaali tai Nopeutettu
  7. Klikkaamalla Esikatsele näet, miten kampanjoiden jakelutapa muuttuu (suositus).
  8. Valitse Käytä