Angiv en annonceleveringsmetode

Du kan selv være med til at styre, hvor lang tid dit budget varer, ved at angive leveringsmetoden for dine annoncer til enten "Standard" eller "Accelereret". Standardlevering er valgt som standard for alle kampagner, og målet med denne leveringsmetode er at fordele budgettet over hele dagen. Ved accelereret levering bruges budgettet hurtigere, normalt først på dagen.

Hvis din kampagne er begrænset af budgettet, bruges det gennemsnitlige daglige budget for kampagnen muligvis allerede først på dagen, hvilket betyder, at din annonce ikke bliver vist resten af dagen. Accelereret levering anbefales derfor kun til et fåtal af annoncører. I denne artikel forklarer vi, hvordan du angiver annonceleveringsmetoden for dine kampagner.

Sådan angiver du en leveringsmetode for en enkelt kampagne:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på den kampagne, du vil angive en leveringsmetode for.
  4. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  5. Klik for at åbne vinduet Dagligt budget, og klik derefter på Leveringsmetode
  6. Vælg Standard eller Accelereret
  7. Klik på Gem

Sådan angiver du en leveringsmetode for flere kampagner ad gangen:

1. Log ind på din Google Ads-konto
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på afkrydsningsfelterne ud for de kampagner, du vil angive en leveringsmetode for.
  5. Klik på Rediger i øverste venstre hjørne over dine kampagner, og vælg derefter Skift leveringsmetode.
  6. Vælg Standard eller Accelereret
  7. Klik på Se eksempel for at se ændringerne i dine kampagners leveringsmetode (anbefales).
  8. Klik på Anvend