Angiv en annonceleveringsmetode

Du kan selv være med til at styre, hvor lang tid dit budget varer, ved at angive leveringsmetoden for dine annoncer til enten "Standard" eller "Accelereret". Standardlevering er valgt som standard for alle kampagner, og målet med denne leveringsmetode er at fordele budgettet over hele dagen. Ved accelereret levering bruges budgettet hurtigere, normalt først på dagen.

Hvis din kampagne er begrænset af budgettet, bruges det gennemsnitlige daglige budget for kampagnen muligvis allerede først på dagen, hvilket betyder, at din annonce ikke bliver vist resten af dagen. Accelereret levering anbefales derfor kun til et fåtal af annoncører. I denne artikel forklarer vi, hvordan du angiver annonceleveringsmetoden for dine kampagner.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan angiver du en leveringsmetode for en enkelt kampagne:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på navnet på kampagnen til levering under Alle kampagner.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Klik på Leveringsmetode (avanceret) i afsnittet "Budgivning og budget". Bemærk, at der er den valgte kampagnetype, der afgør om denne og visse andre indstillinger er tilgængelige. Sammenlign kampagnetyperne omhyggeligt, og find ud af, hvordan du kan ændre din kampagnetype.
  6. Klik på Rediger ud for "Leveringsmetode".
  7. Vælg Standard (standardindstillingen) eller Accelereret.
  8. Klik på Gem.

Sådan angiver du en leveringsmetode for flere kampagner ad gangen:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner øverst.
  3. Klik på fanen Indstillinger.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for alle de kampagner, du vil ændre.
  5. På menuen Rediger skal du vælge Avancerede indstillinger > Leveringsmetode….
  6. Vælg den ønskede leveringsmetode for de valgte kampagner i den viste dialogboks.
  7. Valgfrit: Vi anbefaler, at du klikker på Se eksempel på ændringer for at se ændringerne i dine kampagners leveringsmetode.
  8. Klik på Foretag ændringer.